Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Hiç düşünmeden Galatasaray'a geldim'

'Hiç düşünmeden Galatasaray'a geldim'

Galatasaray'ın yeni transferi Mariano, takımının Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'Hiç düşünmeden Galatasaray'a geldim'

İtalya ve İspanya'dan teklifler aldığını söyleyen Brezilyalı oyuncu, bu tekliflere rağmen hiç düşünmeden Galatasaray'a geldiğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın yeni sağ bekinin yaptığı açıklamalar şu şekilde:

G.SARAY’IN yeni transferlerinden Mariano Ferreira dün Avusturya kampında basının karşısındaydı... 4 milyon Euro’ya Sevilla’dan alınan ve 3 yıllık kontrat imzalanan oyuncu, G.Saray’da forma giymenin kendisi için yeni bir başlangıç olacağını söyledi. Kendisine ulaşan teklif sonrasında gelmeye hemen sıcak baktığını belirten Brezilyalı sağ bek, yeni sezon için de taraftara umut verdi.

YENİ bir takım olduklarının altını çizen Mariano, kendilerine zaman gerektiğini de itiraf ederken sözlerine şöyle devam etti: “Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Hedefimiz Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapmak. İyi başlayıp sonrasında da öyle devam etmek istiyorum.

‘AVRUPA İÇİN ÜZGÜNÜM’

HEDEFLERİMDE şaşma yok. Brezilya, İspanya ve Fransa’da olduğu gibi Türkiye’de de kupalar kazanmak istiyorum. Kariyerime yine şampiyonluklar koymak hedefiyle geldim. Avrupa’dan elendik, bu yüzden çok üzgünüm. Şimdi hedefimiz lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası.

Haberin Devamı

İTALYA ve İspanya’dan gelen teklifler vardı. Türkiye’de sadece G.Saray’dan teklif aldım. İki kere düşünmedim G.Saray’ın teklifini. Böyle önemli bir camiaya gelmek benim için çok önemli olacaktı. Ve düşünmeden geldim.”

“SEZON boyunca fiziksel olarak sıkıntı yaşamamak için sezon öncesinde ciddi şekilde hazırlanmanız lazım. Antrenmanlarımız tempolu geçiyor. Bunun da katkılarını tüm yıl boyunca maçlarda göreceğiz.”

HER TEKNİK ADAM BİRAZ ÇILGINDIR

“TEKNİK direktörlerin hepsi biraz çılgındır. İspanya’da Sevilla’daki teknik direktörümün bana katkısı bir hayli fazla oldu. Bana çok şey öğretti ve bilgi verdi. Şu andaki teknik direktörümüz Igor Tudor hakkında fazla bir bilgim yok. Yeni tanıştık ve çalışmalara başladık. Onu her gün daha iyi tanıyacağım.”

TARAFTARIMIZ BİZİ BEKLESİN

“TRANSFERLERİN devam edeceği söyleniyor. Sofiane Feghouli’nin çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Bize gelirse çok etkili olacaktır. Taraftarlarımız bizi heyecanla beklesinler. Hem defansif hem de ofansif oynayan bir G.Saray izleteceğiz.”

Haberin Devamı

MUSLERA VE MAİCON YARDIMCI OLUYOR

“G.SARAY kadrosuna çok kısa bir süre önce katıldım. Takımda en çok Maicon, Fernando Muslera ve Mert Çetin ile görüşüyorum, onlar bana sürekli yardım ediyor. En kısa sürede adaptasyon sürecini atlatıp hem G.Saray’a hem Türkiye’ye hem de İstanbul’a alışmak istiyorum. Bu takım ile çok büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum.”