Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Hırs yoktu çok kızdım"

"Hırs yoktu çok kızdım"

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, 2-1 kaybettikleri G.Birliği maçını beINSPORTS’a değerlendirirken yazarımız Ömer Güvenç’in sorularını yanıtladı.

"Hırs yoktu çok kızdım"

Alınan netice nedeniyle çok üzgün olduğunu ifade eden Orman, “Maç kaybersin, kazanırsın, bunlar sporun içinde olan şeyler. Ama ben Beşiktaş futbol takımının kazanma arzusundan çok rahatsız oldum. Tabii 2. yarının başında kırmızı kart etkiledi ama maçta kötüydük.

RAKİP de çok dar alanda oynadı. Şanslılardı, golü buldular. Sonra da kırmızı kart onlar için avantaj oldu. Bizim açımızdan kötü bir gündü. Beşiktaş’ın bir oyun tarzı, hırsı vardır. Onu her dakika yaşarız. Onu görmedik, bu yüzden çok sinirlendim. Bireyselliğe vurmamak lazım, takım halinde kötüydük. Sağı, solu, önü, arkası, ortası... Herkes kötüydü bence. İyi değildik ama toparlarız” dedi.

‘TARAFTARLARI MONACO’DA SEVİNDİRSİNLER’

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde henüz 2 maç yaptıklarını ve grupta oynayacakları 4 maç daha olduğunu belirten başkan, “Futbolcularımızın, G.Birliği maçında taraftarlarımızı üzdükleri kadar Monaco maçında da sevindirme gayreti içerisinde olmalarını bekliyoruz” açıklamasını yaptı ve takıma net bir mesaj yolladı.

TRABZONSPOR maçının ardından Talisca ve Caner Erkin arasında yaşanan kavgaya da değinen Orman, “Bunlar aile içerisinde olan şeyler. Biz de yöneticilerle kavga etmiyor muyuz, ediyoruz. Tartışmıyor muyuz, tartışıyoruz. O adrenalinin en yüksek olduğu anlarda böyle şeyler olur. Bunun çok abartılmasına kızdım açıkçası. Yok uçan tekmeler, yok bilmem ne... İkisiyle de konuştum. Üzüldüklerini söylediler ama cezalarını çekicekler tabii ki” şekilnde konuştu.

Haberin Devamı