Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Hoca arıyordun değil mi?'

'Hoca arıyordun değil mi?'

Prandelli’nin, Başkan Ünal Aysal’a yakın dostu olan Olympiakos Başkanı tarafından önerildiği ortaya çıktı.

'Hoca arıyordun değil mi?'

Evangelos Marinakis’in, İtalya, Dünya Kupası’ndan elendiği anda telefonla Aysal’ı arayıp, “Hoca arıyorsun değil mi? Prandelli’yi sakın kaçırma” dediği belirlendi.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli’nin, 4-0’lık B.Dortmund hezimetinden sonra, “Beni buraya getirmelerinin sebebi 4. yıldız hedefi. Şu anda ligde 2.’yiz ve şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullanması camiada soğuk duş etkisi yarattı.

Mancini defterinin kapanmasının ardından birçok hoca ile temas kuran sarı-kırmızılılarda Başkan Ünal Aysal’ın tek başına yürüttüğü teknik direktör operasyonunda akıl hocasının yakın dostu Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis olduğu belirlendi.

Buna göre Aysal’ın, Dünya Kupası’ndaki İtalya-Uruguay maçını televizyondan izledikten kısa süre sonra telefonu çalar. Aysal’ı arayan Marinakis’tir. Yunan başkanın, “Hoca arıyordun değil mi? Maçı izliyorsun umarım. İtalya elendi. Prandelli’yi kaçırma” dediği ve İtalyan teknik adamın isminin bu şekilde gündeme geldiği belirtildi.

Prandelli şu ana kadar beklentilere yanıt veremezken, B.Dortmund maçından sonraki sözleriyle de tepki topladı. Yöneticiler, “Ne kadar doğru olsa da her doğru her yerde söylenmez” fikrinde birleşirken, İtalyan teknik adamın geleceği de tartışılmaya başlandı.

Haberin Devamı

Başkanlık seçiminin ardından Prandelli’nin kaderi de belli olacak. Alp Yalman, İtalyan hocaya mesafeli bakarken, Duygun Yarsuvat ise destek vermişti. Ancak Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ın alternatif isimleri masaya yatırdıkları kaydedildi.

(Skorer)