Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Hocamız Fenerbahçe için ölür'

'Hocamız Fenerbahçe için ölür'

Dirk Kuyt, taraftarlardan takım için destek çağrısında bulunurken; İsmail Kartal'a destek çıktı.

'Hocamız Fenerbahçe için ölür'

F.BAHÇE’YE zaferi getiren golü atan Dirk Kuyt, ‘Ersun Yanal’ diye tempo tutan taraftarlara isyan etti. İsmail Kartal’ın desteği hak ettiğini belirten Hollandalı yıldız, şu sözlerle tribünlere mesaj yolladı: “Çok zor bir gece oldu bizim için. Rakip takım iyi savunma yaptı. Ama biz iyi bir şekilde savaştık ve 2. yarıda önemli bir gol attık. Bir şekilde daha sonra yarım pozisyonda gol attılar. Siz de görüyorsunuz ki bizim takım bir şekilde reaksiyon veriyor.

3 seneden beri buradayım ve bu kulübün taraftarlarının ne kadar fanatik olduğunu biliyorum. Onlardan her yazılana ve söylenene inanmamalarını istiyorum. Burada fanatik taraftarlara bir mesajım var; bu takım çok iyi çalışıyor. Bu takımın antrenmanlarını izlerseniz ya da durumumuzu başkana sorarsanır çok iyi idmanlar yaptığını görürsünüz. Çünkü o da geçen hafta tüm çalışmalarımızı yakından takip etti.

‘BİRLİK OLALIM’

ANTRENMANLARDA bile savaşıyoruz. Hocamız ve ekibi çok iyi çalışıyor. Bu takımın eski futbolcusu, eski yardımcı hocası ve şimdi de teknik direktörü olan İsmail Kartal tüm konsantrasyonunu F.Bahçe’nin başarısı için veriyor. O bence tüm taraftarların desteğini hak ediyor. Gerekirse bu takım ölecek bir insan. Bizim tek yürek olmamız lazım ve şampiyonluk için bir arada kalıp, bir arada savaşmamız gerek.”

Haberin Devamı