Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Holosko’ya karşılık istedik’

‘Holosko’ya karşılık istedik’

Adalı, UEFA Tahkim Kurulu’ndaki duruşmada, İbrahim Akın ve İskender Alın’ı, Holosko’ya karşılık istediklerini, kayıtlarda olmayan görüşmelerin devamındaki konuşmaları ispatladıklarını ifade etti

‘Holosko’ya karşılık istedik’

Beşiktaş'ın 1 yıl Avrupa Kupaları’ndan men cezasına yaptığı itirazın önceki gün UEFA Tahkim Kurulu’nda yapılan duruşmasında Serdal Adalı, İbrahim Akın ve İskender Alın için yapılan görüşmelere açıklık getirdi. Adalı, heyete “Kiralık olarak İstanbul BŞ’ye verdiğimiz Holosko’yu kulübün başkanı Göksel Gümüşdağ, mart ayı başlarında satın almak istediklerini bize iletti. Hocamızla görüşüp onay almamız gerektiğini söyledik. Bu görüşmeleri yaptık, ardından karşılığında İbrahim ve İskender’i alabileceğimizi söyledik. Görüşmeler sürerken konuşmalar F.Bahçe için yürütülen operasyonda dinlemelere takıldı ve bugünkü sürece gelindi” dedi.

Ardından heyet, “Görüşme yaptınız ama niye transferi sonlandırmadınız?” sorusunu yöneltti. Adalı buna da “Kupa maçı sonrası İbrahim ve İskender karşılığında Holosko ve 3.5 milyon Euro istediler. ‘Bu kadar para veremeyiz, takas olabilir’ dedik. Görüşmeler bir süre devam etti fakat mahkeme sürecinde o görüşmelerin hiçbirinin kaydı yok. Savcılık izniyle GSM operatöründen detaylı dökümleri alıp bu görüşmelerin sürdüğünü ispatladık” yanıtını verdi.

Haberin Devamı