Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'İki kupayı da kazanabiliriz'

'İki kupayı da kazanabiliriz'

"Hem Avrupa'da hem de Türkiye'de şampiyon olacak kapasiteye sahibiz."

'İki kupayı da kazanabiliriz'

Siyah-Beyazlılar’da, Liverpool karşılaşmasında attığı golle kalitesini kanıtlayan Tolgay Arslan, hem iddialı hem de samimi açıklamalarda bulundu.

İngiliz ekibine karşı attığı golün kendisini çok mutlu ettiğini belirten Tolgay, Balıkesir karşısında aldıkları beraberliği ise yorgunluğa bağladı.

“Ligdeki bu kaybı, en kısa zamanda telafi edeceğiz” diyerek sözlerine başlayan 24 yaşındaki oyuncu, “Henüz yüzde 100 hazır olduğumu düşünmüyorum. Sağ elimdeki kırık sebebiyle özel bandajla oynuyorum. Bu şekilde sahada olmak gerçekten zor. Sivas maçının ardından elimdeki özel korumayı çıkarmayı planlıyoruz. Bu şekilde hareket etmek, özellikle de savunmadayken rakibi kovalamak, kolay değil” yorumunu yaptı.

"ASLA KİMSEDEN KORKMAM"

Amacının takıma katkı sağlamak olduğunu belirten Tolgay, “Ne kadar büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Bu yolda da elimden geleni yapıyorum. Hocamız Slaven Bilic de, benimle yakından ilgileniyor. Sahaya çıktığımda rakibe saygı duyarım, ama kimseden de korkmam. Ben sahada konuşmayı ve gereken cevabı orada vermeyi tercih ederim. Savunma yapmak benim için çok önemli. Almanya’da oynarken, bu görevi en iyi yapan isimlerin başında geliyordum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ÇOK BAŞARILI BİR EKİP"

“Bir anda takıma katkı sağlamam imkansız. Ben zaten çok başarılı sezon geçiren bir ekibe geldim” diyen tecrübeli futbolcu, “Amacım burada forma rekabetini artırıp, ilk 11’in değişmez isimleri arasına girebilmek. Beşiktaş’ın hedefleri büyük. Hem Avrupa Ligi’ni hem de Süper Lig’i kazanabilecek kapasiteye sahibiz. Almanya’da en iyi öğrendiğim şeylerden biri de, şampiyonluk yolunda maç maç düşünmek ve idmanlarda çok çalışmak. Ben de bunu uyguluyorum. Ayrıca haftada 3-4 kez antrenmandan 1 saat önce tesislere gelip, ekstra çalışmalar yapıyorum” dedi.

(Fanatik)