Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'İlk golü yemek bizi dağıtıyor'

'İlk golü yemek bizi dağıtıyor'

Dünkü idman öncesi babacan tavırlarıyla herkesi şaşırtan Advocaat, durum tespiti yaptı.

'İlk golü yemek bizi dağıtıyor'

SON haftalarda sorumluluğu üzerine almayıp hem futbolcuları hem de yönetimi hedef alan teknik direktör Dick Advocaat, dünkü antrenmanda tarz değiştirdi.

Oyuncuları eleştirmek yerine yapıcı ifadeler kullanan Hollandalı’nın bu tavırlarını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

NEDEN başarısız oldukları konusunda durum tespiti yapan hoca, “Özellikle ilk golü yememiz bizi dağıtıyor” derken, “Skor olarak geriye düştükten sonra gerekli reaksiyonu bir türlü veremiyoruz. Sizden artık takım olarak sahadaki futbola karşı çıkmanızı istiyorum. Son haftalardaki puan kayıpları artık durmalı. Hem bana hem de size büyük iş düşüyor. Aradaki puan farkı 10 olabilir. Biz sahaya çıkıp, elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

TEK TEK ANLATTI

ANTRENMANDA ise önceleri daha sert ve agresif tavırlarla oyuncularını uyaran 69 yaşındaki çalıştırıcı, dünkü çift kale maçta oyunun içine biraz daha girerek her hatada idmanı durdurup neler istediğini bizzat anlattı.

DAHA önceki haftalarda görüntülü analizle yapılan hataları oyuncularının yüzüne vuran ve oldukça sert ifadeler kullanan Advocaat, bu kez daha babacan tavırlarıyla Samandıra’da değişim sinyali verdi. Bu hareketleriyle özgüvenleri kırılan ve performansları her hafta daha da gerileyen oyuncuları bir nebze olsun rahatlatan Advocaat, yardımcılarını da daha ılımlı olmaları konusunda uyardı.

Haberin Devamı