Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'İlk kez kendimi beğendim'

'İlk kez kendimi beğendim'

Kasımpaşa maçında ligde bu sezon ilk asistlerini yapan Diego, bunun haklı gururunu yaşıyor:

'İlk kez kendimi beğendim'

“Herkes bana çok yardımcı oldu. Takım olarak iyiydik ve net bir galibiyet aldık. Devre arasında gelen teklifleri reddedip, hedeflerim olan F.Bahçe’de kalmanın mutluluğunu yaşamaya başladım.”

DIEGO Ribas, niyahet klasını konuşturmaya başladı. Sezonun ilk 16 haftalık bölümünde gol atamadığı gibi, kendisini dünyanın sayılı oyuncuları arasına sokan asistlerinden de taraftarı mahrum bırakan Sambacı, Kasımapaşa maçında bir açıldı, pir açıldı.. 3-0’lık galibiyette perdeyi açan ve kapatan gollerin hazırlayıcısı olan Brezilyalı 10 numara, devre arasında gelen teklifi reddetmenin mutluluğunu yaşıyor.

AL Saad takımı 6 aylık kiralama bedeli olarak 2 milyon, bonservisine de 4 milyon Euro fiyat biçtiği yetenekli orta saha, devre arasından önce konuyu başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle masaya yatırmıştı.

‘ASLA PES ETMEM’

“TEKLİFLERİN gelmesi tabii ki güzel. Ama ben F.Bahçe’ye oynamaya geldim. Yarım sezon hiçbir şey yapamadığımın farkındayım. Yine de pes etmeye niyetim yok. Buraya gelirken kafamda birçok hedef vardı. Bunları gerçekleştirmeden de ayrılmayı düşünmüyorum. Kendime güvenim tam, ikinci yarıda daha iyi bir Diego olacağım ve gelirken verdiğim sözleri tutacağım. F.Bahçe’de şansımı kullanmak istiyorum” diyen 29 yaşındaki yıldız, sarı-lacivertli yönetime güvenoyu vermişti.

Haberin Devamı

2 asistle yıldızlaştığı karşılaşmanın ardından mutluluğu gözlerinden okunan Diego, tebrikleri kabul ederken şu sözlerle ne denli doğru bir karar verdiğini yineledi: “Bu sezon ilk kez kendimi beğendim bir maç oldu. Takım arkadaşlarımın saha içinde çok yardımını gördüm. Ekip olarak iyiydik ve güzel bir oyunla 3 puanı aldık. Ben de verdiğim sözü tutmanın ve bunları gerçekleştirmeden gitmememin mutluluğunu yaşıyorum.”