Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'İmzamızı atalım'

'İmzamızı atalım'

Kaptan Volkan, derbi öncesi arkadaşlarına moral konuşması yaptı.

'İmzamızı atalım'

Sarı-Lacivertliler’de herkesin aklı fikri Beşiktaş derbisinde. Kaptan Volkan Demirel de bu önemli maçtan önce arkadaşlarına bir konuşma yaptı. Tecrübeli file bekçisi, hafta boyunca çok iyi çalıştıklarını söyleyerek, “Hocamız bize rakiple ilgili her şeyi anlattı. Hafta boyunca sıkı bir şekilde çalıştık. Hepimiz çok hırslıyız. Gençlerbirliği karşısında önemli bir galibiyet aldık ancak bu derbi daha da önemli. Bu maça imzamızı atalım” diye konuştu.

"HEDİYEMİZ 3 PUAN"

Volkan Demirel, derbiye hazır olduklarını belirterek, “Beşiktaş’ı yeneceğiz. Bunun dışında hiçbir sonucu düşünmediğinizi biliyorum. Zirve yürüyüşümüzü, lideri mağlup ederek sürdüreceğiz. Diğer takımların alacağı skorlara göre haftayı zirvede tamamlama ihtimalimiz de yüksek. Alacağımız 3 puanla başkanımıza ve taraftarlarımıza en güzel hediyeyi verelim. Gençlerbirliği maçıyla başlattığımız galibiyet serimizi, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda devam ettirelim” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe hafta boyunca derbiye hazırlandı. İsmail Kartal ve yardımcıları bir yandan takımı derbiye motive etti, diğer taraftan rakibi en ince ayrıntısına kadar anlattı. Son konuşmayı da Volkan yaptı. Takım arkadaşları da kaptanın sözlerinin ardından, “Galatasaray karşısında şanssız bir mağlubiyet aldık. Oyunun büyük bölümünde iyi oynayan bizdik ama kazanamadık. Bu sefer hem iyi oynayacağız, hem de 3 puanı alacağız” diyerek galibiyete olan inançlarını dile getirdiler.

Haberin Devamı

"ZİRVE BİZİM OLACAK"

Sarı-Lacivertliler ayrıca İsmail Kartal’ın, “Ligin en iyi takımı biziz” sözünü de hatırlatarak, “Hocamızın ne kadar haklı olduğunu Beşiktaş karşısında herkese göstermemiz gerekiyor. Evet, Beşiktaş formda ve iyi oynuyor. Ancak biz onlardan daha iyiyiz. Şu anda lider Beşiktaş ancak bu uzun sürmeyecek. Her şey bizim elimizde. Derbiyi kazanıp zirvenin yeni sahibi biz olacağız” ifadelerini kullandılar. Kısacası Fenerbahçe’de herkesin aklında tek bir şey var: Beşiktaş’ı yenmek!

(Fanatik)