Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "İnancımızı göstermenin zamanı"

"İnancımızı göstermenin zamanı"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, Aytemiz Alanyaspor maçında 3 puandan başka bir sonucu aklına bile getirmiyor.

"İnancımızı göstermenin zamanı"

F.BAHÇE’DE tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. İlk 6 haftanın önemini her fırsatta dile getiren teknik direktör Aykut Kocaman, bu hafta da kazanıp ligde daha iddialı konuma gelmek istiyor. Gelecek hafta oynanacak kritik Beşiktaş derbisi öncesinde kayıp istemeyen tecrübeli hoca, seyircilerinin önünde oynayacakları bugünkü mücadelede güzel futbol beklendiğine de değinmeden geçmedi.

DÜN Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen son antrenmanda futbolcularıyla bir toplantı yapan Kocaman, şu ifadeleri kullandı: “Başakşehir karşılaşmasında şampiyonluğa olan inancımızı tüm Türkiye’ye gösterdik. Hem oyun hem de skor olarak istediğimizi almayı başardık. Ancak ipi göğüslemek için bunun sürekli hale gelmesi gerekiyor.

‘GÜVENİM TAM’

TARAFTARLARIMIZLA buluşacağız. Bazılarının aklında hala soru işareti var. Biz futbolumuzla ‘Bu takım şampiyon olur’ dedirtmeliyiz. İnancımızı, arzumuzu göstermenin tam zamanı. Bu maçı da kazanırsak hem Başakşehir galibiyetinin bir anlamı olacak hem de iddiamızı katlamış olacağız. Dolu tribünler önünde güzel bir futbol izlettirmemiz de şart. Sizden isteğim 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmamanız. Skor ne olursa olsun sahanın her yerine basan, rakibi ısıran bir topluluk istiyorum. Size güvenim tam.”

Haberin Devamı

Fedakârlık zamanı

SAKATLIKLAR yüzünden haftalardır ideal 11’inden farklı bir kadroyla maçlara çıkmak zorunda kalan F.Bahçe’de bugün 3 isim sakat sakat oynayacak. Ağrıları henüz geçmeyen Giuliano, Hasan Ali ve Neto, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında arkadaşlarını yalnız bırakmayacak. Bu futbolcuların yanı sıra sakat olan İsmail’in de maç kadrosunda olması bekleniyor.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER