Gazete Vatan Logo
Trabzonspor "İnşallah Galatasaray şampiyon olur"

"İnşallah Galatasaray şampiyon olur"

Galatasray'dan kiralık olarak Trabzonspor'da oynayan Salih Dursun'un maç sonu açıklaması dikkat çekti.

"İnşallah Galatasaray şampiyon olur"

Galatasaray'ın Trabzonspor'a 2-1 mağlup olduğu mücadelede sahada performansı ile dikkat çeken isimlerden biri olan Salih Dursun, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalar ile de gündeme oturdu.

Galatasaray'dan kiralık olarak bordo-mavili ekibin formasını giyen Salih, maç sonunda suçlamalalarla karşılaşmamak adına maç öncesi en büyük korkusunun hata yapmak olduğunu söylerken, "Maça çıkmadan önce en çok korktuğum şey, bu maçta hata yapmaktı. Çok korktum hata yapmaktan. Ekmeğimi buradan kazanıyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'în şampiyon olmasını istediğini belirten genç oyuncu, "İnşallah Galatasaray şampiyon olur. Oranın futbolcusuyum ama burada para kazanıyorum. Kendi adıma çok huzurluyum bugün. İnşallah iki takım için de hayırlısı olur, çok içten söylüyorum, inşallah Galatasaray da şampiyon olur" diye konuştu.
"BU AÇIKLAMALARI YAPMAK ZORUNDA KALMASI HOŞ DEĞİL"
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da, maç sonunda bu sözler üzerine yaptığı açıklamada, "Salih bizim oyuncumuz, ama Trabzonspor'a hizmet ediyor, burada da en iyi şekilde hizmetini yapması bizi memnun eder. Salih'in bu açıklamayı yapmak zorunda kalması hoş değil" dedi.
2013 YILINDA DA F.BAHÇE SÖZLERİ GÜNDEME GELDİ!
Salih Dursun, Kayserispor'da oynadığı dönemde de, Fenerbahçe ile 2013 yılında oynadıkları bir maçın sonunda yaptığı açıklamalar ile dikkat çekmişti.
Salih, Fenerbahçeli oyuncuların kendilerini suçladığını söylerken, "Bana 'Galatasaray için oynuyorsunuz' diyor. 'Ben de dedim, puan durumuna baktın mı Sow' dedim. Yani puan durumunu bilyor musun dedim. Niye Galatasaray için oynayalım dedim. Bize ne Galatasaray'dan. Galatasaray'ın bize kazandırdığı bir şey mi var? Öyle baktım ona. 'Galatasaray için oynuyorsun' dedi. Kuyt da aynısını dedi. Yani saçma saçma şeylere, düşüncelere giriyorlar. Şampiyonluk gitti, normal böyle şeyler ya. Yani yüzde doksan Galatasaray şampiyon" demişti.

Haberin Devamı