Gazete Vatan Logo
Futbol ‘İnsanlık dısı muamele yok!

‘İnsanlık dısı muamele yok!

Tamer Kıran: “Quaresma ile hem profesyonel hem de insani ilişkilerimiz var

‘İnsanlık dısı muamele yok!

Q7’ye ya dakadro dışı kalmış bir başka oyuncuya insanlık dışı, gayri ahlaki en ufak bir muamele yapılması söz konusu olamaz.”

BEŞİKTAŞ Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, kadro dışı bırakılan Quaresya’ya oyuncunun iddia ettiği gibi insanlık dışı, gayri ahlaki bir muamelenin söz konusu olamayacağını açıkladı. Kıran, telefonla konuştuğu Q7’nin kulübü eleştiren açıklamalarını doğruladığını vurgularken şunları söyledi:

‘ARAŞTIRACAĞIZ’

“QUARESMA ile Beşiktaş’ın ilişkisi profesyonel bir ilişki. Bu çerçevede yapılması gerekenler mutlaka kulüp tarafından yerine getirilmiştir ve getirilmeye devam edecektir. Quaresma ile Beşiktaş arasında bir de insani ilişkiler var. İnsani ilişkiler açısından Quaresma’ya ya da kadro dışı kalmış bir başka futbolcumuza insanlık dışı, gayri ahlaki en ufak bir muamele yapılması söz konusu olamaz.

Q7’NİN bir sıkıntısı varsa, ki beyenatında olduğunu söyledi. Bunu araştıracağız, varsa böyle bir sıkıntı mutlaka bunun çözümünü buluruz. Çünkü bu insani bir ilişkidir. Aksi taktirde profesyonel olarak kararımız bellidir. Bundan başka bir şey olması mümkün değildir.”

Haberin Devamı