Gazete Vatan Logo
Futbol 'İpek'yolu Beşiktaş'tan geçiyor

'İpek'yolu Beşiktaş'tan geçiyor

Beşiktaş Ozan İpek için nabız yokluyor

'İpek'yolu Beşiktaş'tan geçiyor

Beşiktaş, Bursa’nın kadro dışı bıraktığı Ozan İpek için nabız yokluyor.

Kulübüyle 2015’e kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için Beşiktaş yönetimi devreye girdi. Düzensiz yaşamı ve aşırı alkol tüketimi olduğu iddia edilen futbolcu için yeşil-beyazlılar 3 milyon Euro bonservis talep ediyor.

BURSASPOR’UN Ozan İpek’i kadro dışı bırakmasının ardından talipleri de sıraya girerken ilk sırada ise Beşiktaş var. Teknik direktör Samet Aybaba’nın da Ozan İpek için yeşil ışık yakmasının ardından siyah-beyazlılar da girişimlere başladı. Transfer komitesi üyesi Tamer Kıran, Ozan için nabız yoklarken Timsah ile 2015’e kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için kulübünün 2-3 milyon Euro civarında bir bonservis talep edeceği öğrenildi. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’yı ikna etmek üzere yönetici Levent Erdoğan da görüşmeler yaparken, yeşil-beyazlılar indirime hiç yanaşmıyor.

ANCAK bu transferin bir de Ozan İpek boyutu var ki bu da siyah-beyazlıları en çok düşündüren konu. Bursaspor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yaşadığı sorunların ardından kadro dışı bırakılan oyuncunun gerek gece hayatı, gerekse de disiplinsiz davranışları Beşiktaş için en büyük soru işareti...

GOLÜ YOK

AŞIRI alkol ve sigara tüketen, özel yaşamına dikkat etmediği iddia edilen İpek’in bir diğer problemi ise annesinin yaşadığı sağlık sorunu. Bu da Ozan İpek’in alkol probleminin en önemli nedeni olarak gösteriliyor. Takımda Güney Amerikalı oyuncuların gruplaşma içinde olduklarını belirtip ortalığı karıştıran Ozan İpek adım adım Beşiktaş’a geliyor.

TİMSAH da kadro dışı bırakılan oyuncuyu bir an önce elden çıkarmak isterken, Beşiktaş bu transfer için biçilmiş kaftan durumunda. 2.5 milyon Euro’luk teklife Bursa’nın onay vermesi bekleniyor. 1986 doğumlu olan sol kanat oyuncusu 2008’de geldiği Bursaspor’da takımın en önemli isimlerinden biri haline geldi. Geçen sezon 38 maçta 5 gol atan İpek, bu yıl ise oynadığı 10 karşılaşmada fileleri havalandıramadı.

Haberin Devamı