Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Islığı hak etmediler'

'Islığı hak etmediler'

Pradelli: "Burak, Selçuk ve Veysel çok koştu. Bu tepkileri hak etmediler."

'Islığı hak etmediler'

G.SARAY’IN başında çıktığı 4 maçtan sadece 1’ini kazanıp kafalardaki soru işaretlerini hala gideremeyen Cesare Prandelli, Selçuk, Burak ve Veysel’in ıslıkla protesto eden taraftarlara tepki gösterdi. Öğrencilerini son dakikaya kadar savaştığı için tebrik eden İtalyan teknik adam, şu ifadeleri kullandı:
“ZOR bir maç oldu ama sonuna kadar savaştık genç bir takıma karşı. Bu maçı böyle bitirmekle kazanmış gibi olduk. Çünkü hemen cevap vermeye çalıştık ve bunu başardık. En iyi olduğumuz zaman gol yemek biraz moralimizi bozsa da geri dönüşe imza attığımız için soyunma odasında oyuncularımı tebrik ettim. Daha organize, hızlı ve isabetli paslar yapmamız lazım hücuma çıkarken.
MAÇTA en üzüldüğüm nokta Selçuk, Burak ve Veysel’in ıslıklanmasaydı. Üçü de çok koştu, çok mücadele etti. Kimse ıslıklanmayı hak etmiyor. Çünkü futbolcular duygusal anlamda kırılganlık yaşayabilirler. O yüzden bizden desteklerini esirgememeleri gerekiyor. Biz onların desteğiyle güçlüyüz.
‘DAHA GÜÇLENDİK’
Futbolculara soyunma odasında bu akşam (dün) sezonu başlattığımızı söyledim. Çünkü karakter olarak bir sınavdan geçtik ve önemli adımlar attık. Zihinsel olarak da çok güçlendik.
TAKIMIN biraz zamana ihtiyacı var. Bunu geçtikten sonra biraz daha iyi pozisyon almamız gerekiyor. Sadece forvette değil, sahanın her yerde. Tabii ki forvet hattında biraz daha iyi pozisyon alabilirsek, bloklar arasında bir boşluk oluşturabilirsek, daha rahat olacak.”

Haberin Devamı