Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'İstanbul'a siyah-beayaz dedirteceğim'

'İstanbul'a siyah-beayaz dedirteceğim'

Quresma Beşiktaş’taki 2. dönemi için çok iddialı:

'İstanbul'a siyah-beayaz dedirteceğim'

“Şampiyon olmak, bütün İstanbul’un durup siyah-beyaz dediğini görmek istiyorum. İnönü’de çok çok büyük mutluluklar yaşadık ama kupa kaldıramadım. Hedefim yeni statta İnönü’deki mutlulukları yaşayıp bu kez kupalar kaldırmak.”

RICARDO Quaresma, 2. Beşiktaş macerasında ilkinde alamadığı tüm kupaları kazanmak istediğini söyledi. Kampta BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Portekizli futbolcu her şeyin çok iyi gittiğini belirtirken şu açıklamaları yaptı: “Hazırlık dönemindeyiz şu anda yüklemeler yapılıyor. Sezon başlayana kadar da fizik olarak hazır hale geleceğim.

‘BAŞARILI OLMAK ŞART’

BEŞİKTAŞ çok sevdiğim, gönül verdiğim bir kulüp. Şu anda bize düşen burada takım olarak, kulüp olarak, takım arkadaşlarım olsun camia olarak ve taraftarları da bunun içine alırsak hep beraber bir araya gelip güçlerimizi birleştirip bu sene kupalar kaldırmak istiyoruz. Muhakkak bir başarı elde etmemiz lazım bu sene.

‘KALBİM TARAFTARLARLA’

ÖZELLİKLE taraftarın bana gösterdiği ilgi çok mutlu ediyor beni. Bütün kalbim onlarla beraber. Onları mutlu etmeye çalışacağım. Burada oynadığım süreç içerisinde onların bu sevgisine saha içinde oynadığım futbolla cevap vermek istiyorum.

Haberin Devamı

‘ÇOK SIKI ÇALIŞIYORUZ’

ŞAMPİYON olmak istiyorum. Bütün İstanbul’un durup siyah-beyaz dediğini görmek istiyorum. Bunun için de çok sıkı çalışıyoruz. Takım olarak çalışıyoruz, hocalarımız başımızda. Onların da çok büyük emeği var hep beraber çalışıp bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz.

‘İNÖNÜ İNANILMAZDI’

İNÖNÜ’DE çok çok büyük mutluluklar yaşadık. Çok güzel maçlar oldu. Çok güzel ortamlar oldu. Ama kupa kaldıramadım üzücü yanı buydu. Yeni statta da aynı İnönü’de yaşadığımız mutlulukları yaşayıp ama bu sefer kupalar kaldırmak istiyorum.”