Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "İşte gerçek Beşiktaş bu!"

"İşte gerçek Beşiktaş bu!"

Kartal'ın 1 numarası Fikret Orman, Avrupa'da başarının sırrını anlattı:

"İşte gerçek Beşiktaş bu!"

“Yıllardır doğru hamlelerle gidiyoruz. Şampiyonlar Ligi’nin en düşük maliyetli takımlarından biriyiz ama arkadaşlık çok üstte. Bu seneki sonuçlar, geçen yılın tecrübelerinin devamı.”

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi’nde Porto ve Leipzig’in ardından Monaco’yu da devirip 3’te 3 yapmalarının ardından son derece mutluydu. “İşte gerçek Beşiktaş bu” diyen ve elde ettikleri başarıya ilişkin açıklamalar yapan Orman, “Dev transferlerle bitmiyor iş, mühim olan yerinde ve doğru transfer yapmak. Yıllardır doğru hamlelerle gidiyoruz. Şampiyonlar Ligi’nin en düşük maliyetli takımlarından biriyiz ama arkadaşlıklar çok üstte. Birbirine yardım eden futbolculardan kuruluyuz.

‘KİMSE KÜÇÜMSEMESİN’

AVRUPA takımlarına gol atınca sevinen bir anlayıştan, yüz milyonlarca Euro’lara kurulmuş takımları kendi evlerinde yener hale geldik. 2’si deplasmanda olmak üzere 3 maçta 3 galibiyetle tüm Avrupa’nın dikkatini çektik. Porto, Monaco, Leipzig... Bunlar kolay lokma değil, kimse küçümsemesin. Ancak diğer taraftan bu başarılı sonuçları daimi hale getirmeliyiz. Aslında bu sonuçlar geçen yılın devamı. Geçen sezon son maçta hakem skandalıyla Devler Ligi’nde devam etmemiz engellenmişti ama Avrupa Ligi’nde gelişimimiz sürmüştü. Bu yıl ise o kazanılan tecrübelerin devamı olarak görülmeli” dedi.

Haberin Devamı