Gazete Vatan Logo
Galatasaray "İşte gerçek final bu"

"İşte gerçek final bu"

Zirveyi yarın Başakşehir'den almakta kararlı olan Terim, takımı bu sözlerle motive etmeye çalışıyor:

"İşte gerçek final bu"

G.BİRLİĞİ deplasmanında son dakikada gelen golle yıkılıp zirveyi kaptıran G.Saray yarın sahasında lider Başakşehir ile oynayacağı maçtan zaferle ayrılıp emanetini geri almak istiyor. Sarı-kırmızılılarda çalışmalar tüm hızıyla sürerken teknik direktör Fatih Terim de takımı hem taktik hem de mental olarak bu zorlu mücadeleye hazırlıyor.

BU sezon deplasmanda çizdiği kötü görüntüye rağmen ligin en iyi iç saha performansına sahip takımı olan G.Saray bu başarısını yarın da sürdürmek istiyor. Fatih Terim de oyuncularıyla yaptığı toplantıda kazanmaktan başka seçeneklerinin olmadığını net bir dille ifade etti.

‘TEK SEÇENEK 3 PUAN’

“BİZİM için her hafta final diyoruz, şampiyonluk istiloruz ama işte gerçek final bu” diyerek sözlerine başlayan tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle devam ettirdi:

“ŞAMPİYONLUK yolunda ilerlememiz ve iddiamızı sürdürebilmemiz için asıl final Başakşehir maçı. Galibiyetten başka ihtimalimiz yok. Geçen haftadan da sonra bu karşılaşmanın hayati önemi var. Şampiyonluğu ne kadar istediğinizi sizi mağlubiyetten sonra havalimanında karşılayan, antrenmana 30 bin kişiyle gelen taraftara gösterin.”

Haberin Devamı