Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'İstersen gidebilirsin'

'İstersen gidebilirsin'

Aziz Yıldırım, gördüğü kırmızı kartla derbinin kaybedilmesine neden olan Alves'e kapıyı gösterdi:

'İstersen gidebilirsin'

Portekizli’yi dün yanına çağıran başkan, “Arkadaşlarını yalnız bırakmanı kabullenemiyorum.
Bu yaptığın takıma ihanettir. Gideceksen kolaylık sağlarız, hiç sorun olmaz” dedi

G.SARAY derbisinde gördüğü kırmızı kartla Aziz Yıldırım ve teknik heyetin büyük tepkisini çeken Bruno Alves, dün görüşme odasına çağrıldı. Takımın 2-1 kaybettiği maçtan sonra hatasının farkına varan ve futbolcu arkadaşlarını soyunma odası önünde bekleyip özür dileyen Alves’e oyuncular cevap bile vermemiş ve bu durum Bruno Alves’i fazlasıyla etkilemişti.

HATTA başkan Yıldırım da maçın ardından sinirini göstererek, “Bu adamı silin” şeklinde net konuşmuştu. Dün öğleden sonra oyuncusunu yanına çağıran başkan, bu sefer de içindeki düşüncelerini Alves’in yüzüne söyledi. İdmanlardaki sert hareketlerinden, gördüğü kırmızı kartlara kadar tüm konularda konuşan ikiliden Alves’in bu toplantı sonrasında o kadar morali bozulmuştu ki Samandıra’ya idmana gittiğinde teknik direktör İsmail Kartal oyuncusunu dinlendirmeyi uygun gördü.

Haberin Devamı

‘SEN ANTRENMANA ÇIKMA!’

BAŞKAN, sert bir şekilde Alves’i uyararak, “Sahada ter döken arkadaşlarını hiçbir sebep yokken yalnız bırakmanı bir türlü kabullenemedim. Takım ve kulüp olarak böyle düşünüyoruz. Yaptığın ihanettir. Eğer burada mutsuzsan, gitmek istiyorsan sana yardımcı oluruz. Hiç sorun değil” dedi. Alves, daha dikkatli olacağını defalarca anlatmaya çalışsa da moral olarak dibe vurmuştu.

BU ruh haliyle idmana giden Portekizli’yi bu sefer de İsmail hoca odasına çağırdı ve “Bugün (dün)?zaten salonda çalışacaksın, bu halinle kimseye faydan olmaz. Şimdi git, yarın (bugün)?çalışmaya katılırsın. Biraz kendini dinle” telkininde bulundu.