Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'İyi ki Alves yok!'

'İyi ki Alves yok!'

Fenerbahçeli futbolcular, 10 günlük Diego performansını anlattı. Sarı lacivertli oyuncular özellikle 3 özelliğine dikkat çekti

'İyi ki Alves yok!'

Fenerbahçe'nin yeni 10 numarasını takım arkadaşları analiz etti. Diego Ribas'ın 10 günlük performansını değenlerdirip yeni sezondaki beklentilerini anlattı. Futbolcular "Biz her zaman ona yardım edeceğiz, destek olacağız" derken 4. yıldızı takım halinde takacaklarını belirtti.

Peki Diego için F.Bahçeli futbolcular ne düşünüyor?

1-DAR ALANDA MÜTHİŞ AYAK: Diego'nun en önemli özelliği dar alandaki müthiş yetenekleri. Özellikle top kapma çalışmalarında bu özelliğini daha iyi görüyoruz. Dar alanda cambaz, şov yapıyor, çok çabuk ve müthiş yetenekli. Bir çok maçta çilingir olur.

2-DEFANSA DA YARDIM EDİYOR: Diego için "Koşmaz, defansa yardım etmez" eleştirilerini kimse yapamaz. Koşuyor da defansa yardım ediyor da. Bizi en çok memnun eden de bu özelliği. Bunu maçlarda da rahatça göreceksiniz. Defansa yardım etmesi bizim işimizi de kolaylaştırır.

3-İNSANLIĞI DA 10 NUMARA: F.Bahçeli futbolcuların ağızlarından düşmeyen en önemli cümle de "İnsanlığı da müthiş, düşünceli, nazik. İnsani tarafıyla da 4x4'lük"... Her fırsatta arkadaşları ile sohbet eden, kısa muhabbetlere başlayan Diego için "İçimizden birisi" yorumu var. Özetle Tük oyuncular, Diego'nun tavır ve hareketlerinden dolayı çok mutlu olurken Sambacı'yı bağırlarına bastı.

Haberin Devamı

'İYİ Kİ ALVES YOK' ESPRİSİ

Özellikle "dar alanda kısa pas çalışması"nda oyunular "Allah nazardan saklasın" derken bir espride dikkat çekti. Geçen sezon Salih Uçan'ı bir kaç kez sakatlayan Bruno Alves'e göndermede bulunulup, "İyi ki Bruno Alves yok" şeklinde yorum yapıldı. (Akşam)