Gazete Vatan Logo
Futbol 'İyi savunamadık'

'İyi savunamadık'

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Ekrem Memnun, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe’ye karşı 71-70 yenildikleri serinin 3. maçında iyi savunma yapamadıklarını söyledi

'İyi savunamadık'

Memnun karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, play-off serisinde maçların birbirine yakın geçtiğini belirten Memnun, mücadeleyi şöyle değerlendirdi:

"Kendi evimizde kazanmayı çok istiyorduk. Karşımızda potansiyelli ve çok kaliteli oyuncuları olan bir takım var. Bugün istediğimiz savunmayı yapamadık. Çok boş atış yaptık. Rakibimiz de bunları iyi değerlendirip yüksek yüzdeyle atış kullandı. Özellikle ikinci yarı organize olamadık. Bunun da bedelini 9 sayı öndeyken kaybederek ağır şekilde ödedik. Bu aşamada tebrik etmekten başka yapacak bir şey yok. Seri bizim için tamam ya da devam maçına geldi. Perşembe gününe kadar, bu maçta yaptığımız hataları daha iyi analiz edip, daha akıllı oynayarak kazanmak istiyoruz. O gün buraya bir tek sonuç için geleceğiz; o da kazanmak. Bütün konsantrasyonumuz bunun üzerine olacak."