Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Kadıköy'de baskı hissediyoruz"

"Kadıköy'de baskı hissediyoruz"

Sarı-lacivertlilerin milli sağ beki Şener Özbayraklı, Ülker Stadı'nda neden zorlandıklarını açıkladı:

"Kadıköy'de baskı hissediyoruz"

“Bu sezon evimizde çok sorun yaşadık. Garip hatalar oldu maçlarda. İlk devrede de bunu hissettiğimiz için tutuktuk. Golün de geç gelmesi futbolumuzu etkiledi.”

ISLA ile girdiği forma rekabetini kazanan Şener Özbayraklı, Kayserispor’u deplasmanda güle oynaya yenip, evlerindeki Osmanlıspor maçında zorlandıklarının nedenlerini açıkladı. Mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa demeç veren tecrübeli sağ bek, taraftarlara şu mesajları verdi:
“GEÇEN hafta sezonun en iyi skorunu aldık. Hem de en iyi futbolla. Bu hafta ise biraz baskı vardı üzerimizde. İlk yarıda da bunu hissettiğimiz için tutuktuk. Golü de geç bulmamız futbolumuzu etkiledi açıkçası.
KADIKÖY’DE üzerimizde baskı hissediyoruz çünkü iç sahada sezon başından beri sorun yaşıyoruz. Tüm oyuncular garip hatalar yaptı maçlarda. Bunların hepsi de gol oldu. Osmanlı karşısında da hatalarımız oldu ancak şansımız
yanımızdaydı. Zirve yarışında olan takımlarla aradaki puan farkı da tabii ki üzerimizdeki baskıyı arttırıyor.
‘8’DE 8 ŞART!’
HER şeye rağmen şu an takım olarak iyi haldeyiz. Bir hata olunca bunu telafi etmek için herkes elinden geleni yapıyor. Hatta fazlasını. Bu maçı kazanmak çok önemliydi. Kendi aramızda konuştuğumu şey şu; 8’de 8 yaparsak bu ligi zirvede bitiririz. Şimdi yapmamız gereken tek şey kalan 6 maçı da karşılaşmayı da kazanıp üzerimizde bulunan takımların puan kaybetmesini beklemek. Umarım şans yanımızda olur ve mutlu sona ulaşırız.”

Haberin Devamı