Gazete Vatan Logo
Trabzonspor 'Kadıköy Panteri Hakan'

'Kadıköy Panteri Hakan'

Trabzonspor’da kötü futbol üzdü, kaleci Hakan’ın performansı sevindirdi.

'Kadıköy Panteri Hakan'

Trabzonspor’da Fenerbahçe maçında ortaya konulan futbol beğenilmezken, bordo – mavililerin sezon sonuna kadar kiraladığı kaleci Hakan Arıkan’a ise, “Kadıköy Panteri” ünvanı verildi.

Trabzonspor’da hakem Bülent Yıldırım’ın odağında bulunduğu tartışmalarla camiada büyük bir heyecanla beklenen Fenerbahçe maçında ortaya konulan futbol büyük hayal kırıklığı yarattı. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da “Kötü değil, çok kötü” olarak nitelediği oyuna, yöneticisinden futbolcusuna hiç kimseden geçer not gelmedi.

YEREL BASIN FUTBOLU BEĞENMEDİ, HAKAN’I GÖKLERE ÇIKARDI

Trabzon’da yayınlanan yerel gazeteler bordo – mavili takımın İstanbul’da ortaya koyduğu oyunu beğenmezken, kaleci Hakan Arıkan’a övgüler yağdırdı. Taka Gazetesi, “Hakan direndi, Türkiye izledi. Trabzonspor, Fenerbahçe deplasmanından 1 puan çıkardı, kaleci Hakan Arıkan panter kesildi. Trabzonspor’un devre arası transferi, Kadıköy’de Onur’u aratmadı. Hakan Kıvrak!” ifadelerini kullandı.

Karadeniz Gazetesi, “Kadıköy Hakan’ı” manşetinin spotunda, “Fenerbahçe karşısında devleşti, Trabzon’u 1 puana taşıdı. İyi futbol oynamadık ama iyi bir kaleci kazandık. Tek başına Fener ataklarına göğüs geren Hakan Arıkan, Şükrü Saraçoğlu’ndan başımız dik ayrılmamızı sağladı” dedi. Gazete, Bülent Yıldırım’la ilgili olarak ise, “Korktuğumuz başımıza gelmedi” diyerek hakemin yönetiminin geçer not aldığını vurguladı.

Haberin Devamı

SAHADAN ÇEKİLMEDİK, GERİ ÇEKİLDİK !..

Kuzey Ekspres Gazetesi, “Sahadan çekilmedik, geri çekildik, 1 puanla yetindik. Trabzonspor’u Hakan kurtardı” ifadeleriyle maçı okuyucularına duyurdu. Günebakış Gazetesi, “Trabzon Kadıköy’den başı dik çıktı. Muhteşem Hakan. Fırtına galibiyet için çıktığı Fenerbahçe maçında kötü oynadı ama 1 puan aldı” başlıklarını kullandı.Karadeniz’in Sesi Gazetesi ise, “Teşekkürler Hakan. Kadıköy Panteri. Kadıköy’de ecel terleri döktük ancak Hakan’la hayat bulduk” başlıklarını kullandı.

HAKAN’DAN MÜTHİŞ ORTALAMA

Fenerbahçe maçında müthiş bir oyun ortaya koyan kaleci Hakan Arıkan, bordo – mavili takıma devre arası Kayserispor’dan geldi. Sezon sonuna kadar kiralanan Hakan için Kayserispor’a 550 bin euro kiralama ücreti, oyuncuya da yarım sezon için 1 milyon 400 bin lira garanti para verecek olan Trabzonspor’da yönetim bu transfer için çok eleştiri almıştı. Ancak Hakan, gösterdiği performansla, Onur Kıvrak’ın yokluğunu aratmayacağını ortaya koydu. Trabzonspor forması altında 3 Süper Lig ve 2 Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkan Hakan, 5 maçta kalesinde sadece 2 gol gördü. Trabzonspor, Hakan Arıkan’la çıktığı hiçbir maçı kaybetmedi. Bordo – mavililer Hakan’ın kaleyi koruduğu maçlarda ligde Sivasspor’u 3-1, Kayseri Erciyes’i 2-1 yenerken, Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Kupada ise, Akhisar Belediye’yi 2-0 mağlup eden Trabzonspor, Keçiörengücü karşısında 0-0 beraberlikle sahadan ayrıldı. Hakan Arıkan, Trabzonspor kalesini koruduğu 5 maçta yediği 2 golle 0.4’lük ortalama yakaladı.

Haberin Devamı

KAPTAN ÖZER: FENERBAHÇE İLE KUPADA OYNAMAYI UMUYORUM

Trabzonspor’da Bosingwa’nın sakatlığında sahaya kaptan olarak çıkan Özer Hurmacı, maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İyi oynamadık, iyi mücadele ettik. Birlikte kazanırız, birlikte berabere kalırız. Birlikte olduğumuz süre bileğimiz bükülmez. Şimdi bu maçı unutup Salı günü Sivas’ı kupada elememiz lazım. İlerleyen kupa maçlarında tekrar Fenerbahçe ile karşılaşmayı umuyorum. Çünkü istediğimizi sahaya yansıtamadık. Deplasmanda 1 puan 1 puandır” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı