Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Kafayı yemeyiz'

'Kafayı yemeyiz'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisar Belediye maçı sonrası konuştu.

'Kafayı yemeyiz'

“Oyun olarak olumsuzluk görmüyorum. Az pozisyon vermemize rağmen basit goller yedik. Beklediğimiz goller gelmedi. Yıkılmak, hayıflanmak ya da kafayı yemek yerine eksikleri düzelteceğiz.”

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisar mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada “Futbolun beklenmeyen sonuçlarından bir tanesi başımıza geldi” dedi. Maçın ilk bölümlerinde yavaş oynadıklarını ifade eden tecrübeli hoca, “Pozisyon olmadan ilk golü yedik. Ardından ağırlımızı koyduk. Etkili ataklarımız oldu. Çok pozisyon bulduk ama golü bulamadık. Arkasından 2. golü yedik. Oyun hiç bozulmadan hamlelerimizi yaptık, Pozisyonlarımız oldu ama beklediğimiz golleri bulamadık. Az pozisyon vermemize rağmen çok basit goller yedik ve rakibimizin direncini artırdık. Şansızlıklar yaşadığımız bir maç oldu.
‘BAZEN OLMAZ’
ŞARTLAR ne olursa olsun, oyuncularımızın kazanmak için gayretleri vardı. Oyun olarak olumsuzluk görmüyorum. Sadece yavaş oyun ve telaşın dışında bir de son bölümde zaman zaman direncimiz düştü. Maalesef, lig maratonunda böyle bir sonuç aldık. Futbol böyle bir oyun, atamayıp gol de yersen,
3 puanı kaybedersin.
OYUNCULARDAN bazen çok şeyler beklersiniz. Bunları eksik yapabilir veya yaptıklarının karşılığını alamayabilir. Bunlar olacaktır. Burada yıkılmak, hayıflanmak, kafayı yemek yerine doğruları yapmaya devam edeceğiz, eksiklerimizi düzelteceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı