Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Kale önünde egoist değilim"

"Kale önünde egoist değilim"

“Ben öyle çok büyük bir golcü değilim. Golcülükten ziyade asist yapan, pasör bir oyuncuyum. Kale önünde hiçbir zaman egoist olmadım bundan sonra da olmayacağım.”

"Kale önünde egoist değilim"

F.BAHÇE formasını ilk kez özel maçta Sporting Lizbon’a karşı giyen ve takımının tek golünü atan isim olan Nabil Dirar sahadaki asıl görevinin asist yapmak olduğunu söyledi. Faslı futbolcu F.Bahçe’de yaşadıklarını ve hedeflerini şu sözlerle ifade etti:

“KENDİMİ Kendimi burada gerçekten çok iyi hissediyorum. Çok iyi bir şekilde devam ediyoruz antrenmanlarımıza. İyi çalışıyoruz. Bu şekilde devam etmeliyiz. Gerçekten bu takımda olmaktan dolayı çok iyi hisler var içimde. Kendimi çok mutlu hissediyorum burada. Yüzde 100’üme ulaştığım zaman bu takıma çok daha fazlasını katacağıma inanıyorum. Sporting Lizbon ile oynadığımız maçta takımın genel performansından da oldukça memnunum. Gidişattan dolayı mutluyum.

‘ÇOK ÇALIŞIRIM’

HERKES şunu biliyordur diye düşünüyorum. Ben öyle çok büyük bir golcü değilim. Golcülükten ziyade asist yapan, pasör bir oyuncuyum. Saha içerisinde çalışan, mücadele eden bir oyuncu olarak nitelendirebilirim kendimi. Kale önünde hiçbir zaman egoist olmadım bundan sonra da olmayacağım.

Haberin Devamı

AMA inşallah Sporting maçındaki gibi pozisyonlar gelirse tabii ki o zaman gollerle de takıma katkıda bulunmak istiyorum. Hedefim 5-7 gol arası gol atabilmek sezon içerisinde. Ama asıl hedefim bundan fazla asist yapabilmek.”