Gazete Vatan Logo
Futbol 'Kanatlar tamam, olay merkezde'

'Kanatlar tamam, olay merkezde'

TAKTİK dehası Fatih Terim, İzlanda maçı öncesi rakibi deşifre etti.

'Kanatlar tamam, olay merkezde'

Oyuncularına rakibin zayıf noktalarını anlatan milli patron, “Topu almak yetmez dönüp bir bakacaksın. Bloklar arasında neler oluyor.

Şimdi size İzlanda maçının şifresini söylüyorum. Merkezden araya oynayacağız. Yanlarımız zaten tamam. Sizden gerekli koşuları bekliyorum.

BUNLARI saha içinde söylüyorum akşama görüntülü analizle de anlatacağım. Rakip sahadaki baskı da ana unsurumuz. Top ayağınızdayken huzur bulsun. Mümkün olduğunca garantiye oynayın. Hiç olmadı kaleciye dönün. Topu kaptırıp atak yemektense böylesi daha iyi. Böyle derken rahat pozisyonlar da dönmeyin” dedi.

TERİM’DEN MUTLUSU YOK

İSKOÇYA’DAKİ hazırlık etabının tam bir dayanışma kampına dönmesi İmparator Fatih Terim’i mest etti. İdmanların ardından masa tenisi ve bilardo turnuvalarının dışında PlayStation oynayan futbolcuların kaynaşmasından çok mutlu olan Terim, “Sizi böyle görmek beni gerçekten memnun etti” ifadelerini kullandı.

ÇALHANOĞLU TAKIMA DÖNDÜ

A Milliler İzlanda hazırlıklarına dünkü idmanla devam etti. M.Topal ve Emre’nin yer almadığı idmanda sakatlığı geçen Hakan Çalhanoğlu ilk kez takımla çalıştı. Ay-yıldızlılar 1.5 saatlik antrenmanda kuvvet ve koordinasyonun ardından kısa pas çalıştı.

Haberin Devamı