Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Kaybetsek kriz çıkardı"

"Kaybetsek kriz çıkardı"

SİVAS kalesine attığı 3 şutta da gol kaydeden Roberto Soldado, 2013 yılından bu yana ilk ‘hat-trick’ini yaptı. Damgasını vurduğu mücadelenin ardından çarpıcı açıklamalar yapan İspanyol forvet, şu ifadeleri kullandı:

"Kaybetsek kriz çıkardı"

“GERÇEKTEN çok mutluyum. Takım halinde net bir galibiyet aldık. Bizim için ölümcül nitelikte bir karşılaşmaydı. Yine puan kaybetseydik bizim için bir kriz olabilirdi. Bu yüzden 3 puandan başka bir düşüncemiz yoktu. Amacımıza ulaşmak bizi ilerleyen haftalar için yeniden umutlandırdı. Bütün ekip olarak bu skoru hak ettik.

KARŞILAŞMADA 3 pozisyonda 3 gol attım. Biraz da şanslıydım açıkçası. Takım arkadaşlarım için de büyük bir mutluluk yaşıyorum. Umuyorum bu akşam gibi akşamları sıklıkla yaşamaya devam ederiz. Seyircimizin de ne kadar çok sevindiğini gördüm. Onları böyle görmek bana büyük bir zevk verdi.

‘ÇOK ÇALIŞIYORUZ’

TAKIM halinde hafta içlerinde hep çok çalışıyorduk. Her şeye rağmen karşılaşmalarda bunun karşılığını alamıyorduk. Bu şanssızlığımızı kırdığımız için de ayrıca mutluyum diyebilirdim.

ŞU ana kadar çok fazla maçta karşımıza çıkan bir şeydi ilk golümdeki karambol. Bu sefer şans bizden yanaydı. Ben topa doğru hareketlenme düşüncesindeydim, top önüme düştü. Ben de iyi bir röveşata yaptım ve güzel bir gol oldu.”

Haberin Devamı