Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Kazanmak kolay olmayacak'

'Kazanmak kolay olmayacak'

F.Bahçe Başantrenörü Zeljko ObradovIc bugün başlayacak THY Euroleague FInal-Four’u öncesi temkinli.

'Kazanmak kolay olmayacak'

THY Euroleague Final-Four’unda öncesi dün resmi basın toplantısı düzenlendi. İstanbul’un ev sahipliğinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek organizasyonun basın toplantısında F.Bahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, “Oyuncularım 2 senedir ciddi deneyim kazandı. Takımımızı da koruduk. Dörtlü Final’de asıl bu faktör yardımcı olacak diye düşünüyorum.

SEZONUN başından beri ‘Mutlaka final-four’a kalmalısınız’ deniyordu. Artık buradayız. Bu hedefi gerçekleştirmekten mutluyuz. Geçen sene Berlin’deki organizasyonda da çok sayıda taraftarımız vardı. Yine burada da olacak. Bu, oyunun bir parçası. İyi maçlar çıkarmak için bizim hazır olmamız gerekiyor. Bu, taraftar desteğinin de ötesinde önemli bir şey.

‘ÇOK BÜYÜK KULÜBÜZ’

BURASI dörtlü final. Hiçbir sonuç sürpriz değildir. Katılan ekiplerin hepsi güçlü ve bu alanda başarılara sahip. Kazanmak kolay olmayacak..

ÇOK büyük bir kulüp ve müthiş bir organizasyonuz. Başkanımızdan başlayarak herkes, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Böyle bir organizasyon içinde başarılı olmak daha kolay. Önemli olan şey, bu istikrarı sürdürmek. Sayın başkan, bana ve ekibime olan güvenini göstererek, 3 yıl daha sözleşmemizi uzattı. Hiç fena değil.”

Haberin Devamı