Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Kendimi evimde gibi hissettim"

"Kendimi evimde gibi hissettim"

Volkan'dan kaleyi devralan Harun, F.Bahçe'ye çabuk alıştığını söyledi:

"Kendimi evimde gibi hissettim"

“Yeni takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Özellikle Volkan ağabey çok yardımcı oluyor. Keşke Kayserispor maçında mağlubiyeti önleyebilseydim.”

TRANSFERİN son saatlerinde Bursa’dan alınan Harun Tekin, F.Bahçe’ye çabuk adapte olduğunu söyledi. Büyük bir takıma gelmek için kafa olarak kendisini hep hazır tuttuğunu belirten milli eldiven, doğru bir karar aldığını belirtti.

29 yaşındaki file bekçesi şunları söyledi: “Ben asla ‘Oldum’ demeyen, kendisini geliştirmeye çalışan, başarıya aç biriyim. Her futbolcunun hayâli, büyük bir kulüpte oynamak. Türkiye’nin en büyük camiasındayım.

SAĞ olsunlar, arkadaşlarım çok iyi karşıladı. Kendimi evimde gibi hissettim. Milli takımdan yakın ilişkiler kurduğum kişilerle burada olmak gerçekten güzel.

‘TATLI REKABET...’

Volkan ağabey de bana çok yardımcı oluyor. Aramızda tatlı bir rekabet olacak. Hocamız kimi önde görüyorsa formayı ona teslim edecek. Kaleye geçen, elinden geldiğince katkı sağlar.

YENİ arkadaşlarımla çok fazla pratik ve antrenman yapmadan Kayseri karşılaşmasında şans buldum. Heyecanlıydım ama bu stresi gördüğüm destekle de çabuk atlattım. Kurtarışlarım oldu ama maalesef hata da yaptım. Keşke Kayserispor mağlubiyetini engelleyebilseydim.”

Haberin Devamı