Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Kendimi kötü hissediyorum'

'Kendimi kötü hissediyorum'

Melo uzun süre takımdan ayrı kalacağı için üzgün olduğunu hocasına böyle iletti:

'Kendimi kötü hissediyorum'

“Bu sakatlık çok kötü bir zamanda geldi. İçinde olduğumuz zorlu süreçte sizi yalnız bıraktım” diyen Sambacı’ya Hamza Hamzaoğlu, “Sen sakın canını sıkma. Herkes sahada elinden gelenin en iyisini yapacak” diyerek moral verdi

BEL fıtığı nedeniyle ameliyat olan Melo içinde bulunduğu durum nedeniyle çok üzgün... Belindeki ağrıları bacağına vuran ve Balıkesir maçında sahaya çıkmayan Brezilyalı orta saha geçirdiği operasyon nedeniyle, bir mucize yaşanmazsa, sezonu kapatırken yaşadığı moral bozukluğunu dün hocası Hamza Hamzaoğlu’na anlattı. Melo, yattığı hastaneye kendisini ziyaret etmek için gelen teknik direktörüne bir an önce sahalara dönmek istediğini söylerken şu ifadeleri kullandı:

‘SEN İYİLEŞMENE BAK’

“BU sakatlık çok talihsiz bir anda karşıma çıktı. Takımı bu zorlu süreçte yalnız bıraktım. Kendimi çok kötü hissediyorum.”

MELO’NUN bu sözlerini duyan Hamza Hamzaoğlu ise oyuncusuna, “Sakın moralini bozma. Tüm takım sahada elinden geleni yapacak. Bunları düşünme ve iyileşmene bak” diyerek moral verirken Sambacı ise, “Sahaya çıkamasam bile her zaman yanınızda olacağım. Bir an önce toparlanıp yeniden aranızda olmak için elimden geleni yapacağım” sözleriyle hocasına teşekkür etti.

Haberin Devamı