Gazete Vatan Logo
Sivas Spor ‘Kesinlikle 3 puan istiyoruz’

‘Kesinlikle 3 puan istiyoruz’

Medicana Sivasspor, ligin 11'inci haftasında kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını Teknik direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Tecrübeli solbek Ziya Erdal, Gaziantep maçını kazanmak istediklerini söyledi.

‘Kesinlikle 3 puan istiyoruz’

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra açma-germe hareketleri yapan kırmızı-beyazlılar, top sürerek pas çalıştı. Antrenmana sakatlığı bulunan Jeronimo Barrales dışındaki tüm futbolcular katıldı. Taktik ağırlıklı çalışılan antrenman, ilk 15 dakikanın ardından basına kapalı olarak devam etti.

"KESİNLİKLE 3 PUAN İSTİYORUZ"

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada sol bek Ziya Erdal, bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Kesinlikle 3 puan almak istiyoruz. Bunun içinde gerçekten iyi çalışıyoruz. Geçen hafta Bursa maçında iyi bir oyun oynadık. 3 puanı hak edecek bir oyun oynadık. Ama tabi skoru bulamadık. İnşallah bu hafta, bu kritik maçta Gaziantep'i yenip bir an önce galibiyetler serisine başlamak istiyoruz" dedi. Erdal, Teknik direktör Okan Buruk ile ilgili yöneltilen soruya ise "Hocamız bize artı bir enerji kattı. Zaten bu da ilk maçta gösterdi etkisini. Onun da hedefleri var. Sonuçta Sivasspor bulunduğu şu konumu hak etmiyor. İnşallah Okan hocamızla beraber bu sezon Sivasspor'u daha iyi yerlere taşırız. İnşallah bu da Gaziantep maçıyla olur ve umarım kazanan taraf biz oluruz" diye konuştu.

Haberin Devamı