Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Keyif alın keyif verin'

'Keyif alın keyif verin'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularına Fenerbahçe karşısında sakin kalmaları yönünde uyarıda bulundu.

'Keyif alın keyif verin'

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bugün F.Bahçe ile oynayacakları kritik derbi öncesinde futbolcularıyla bir toplantı yaparken öğrencilerini zorlu karşılaşmada sakin olmaları yönünde uyardı.

TECRÜBELİ çalıştırıcı, saha ve seyirci avantajına sahip olduklarını söylerken “Tek maç sonunda turu geçen bir takım olacak. Biz evimizde taraftarımızın desteğiyle oynayacağız. Sizler o desteği arkanıza aldığınızda bu zamana kadar çok iyi iş çıkardınız. Sizden yine aynısını yapmanızı bekliyorum.

BU maçı telafisi olmayan bir maç olarak görmeyin. Sahada yine keyif alın, keyif verin. Birlikte hareket ettiğinizde neler yapabileceğinizi defalarca gösterdiniz. Sahada sakin kalın, panik yapmayın.

‘YARA SARMAK İSTEYECEKLER’

RAKİBİMİZ bu maçı ligde de yeniden çıkışa geçmek için bir araç olarak görecek. Yaralarını bu maçla sarmak isteyecekler. Bu nedenle galibiyeti çok isteyecekler. Ancak sizler kendi gücünüzün, kalitenizin farkında olarak sahada yer alın. Arkanızda binlerce taraftar olacak. Onları ve kendinizi mutlu etmek için ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Sadece oyuna konsantre olur, birlikte hareket ederseniz istediğiniz sonuç da gelecektir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı