Gazete Vatan Logo
Sivas Spor 'Kimsenin şüphesi olmasın...'

'Kimsenin şüphesi olmasın...'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, kırmızı-beyazlı ekibin hak ettiği yere geleceğini söyledi.

'Kimsenin şüphesi olmasın...'

"Bu takım en kısa sürede hak ettiği yere gelecektir"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, kırmızı-beyazlı ekibin en kısa sürede hak ettiği yere geleceğini söyledi.

Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geride kalan haftalarda iyi futbol oynadıklarını fakat futbol şansının kendilerinin yanında olmadığını dile getirdi.

İyi ve güçlü bir takım olduklarını vurgulayan Otyakmaz, "Geride kalan karşılaşmalarda futbol şansı bizim yanımızda değildi. Gaziantepspor karşılaşmasında bu şansızlığımızı kırdık. Bu takım en kısa sürede hak ettiği yere gelecektir. Kimsenin şüphesi olmasın. Futbolculara ve teknik ekibe güvenimiz tamdır" diye konuştu.

Super Toto Süper Ligin 12. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacaklarını belirten Otyakmaz, "Zor ve güzel bir karşılaşma olacak. Futbolcularıma güveniyorum. Beşiktaş karşılaşmasından iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi.