Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Kitap gibi oynadık"

"Kitap gibi oynadık"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe'yi mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

"Kitap gibi oynadık"

Ergin Ataman'ın maç sonu yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Ergin Ataman: "Çocuklar müthiş bir mücadele verdiler bu akşam. İyi oynadık, iyi savunma yaptık ve farklı galip geldik.Oynadığımız takım Avrupa'nın en iyi takımlarından biri, en yüksek bütçeli takımlarından biri. Geçen gün Real'i yendiler. Başlarından da Avrupa'nın en iyi coach'u var. Galatasaray camiası yine basketbol takımıyla ne kadar gurur duysa azdır. Hani derler ya kitap gibi basketbol diye, bazı anlarda kitap gibi oynadık. Eurocup'ı alıp otomatik olarak Euroleague'de oynayacağız. Bakalım onu nasıl engelleyecekler."dedi.

Ergin Ataman, Fenerbahçe'yi mağlup ettikleri mücadelenin ardından 360 kanalında yayınlanan Telegol Programı'na özel açıklamalarda bulundu ve A Milli Takım'dan istifa etmesi gerektiğini söyleyen Aziz Yıldırım'a cevap verdi.

"Aziz Yıldırım dediklerini ispat etsin, istifa ederim"

Milli takım kampında oyuncuların aklını çeldiği ve istifa etmesi gerektiğini söyleyen Yıldırım'a cevap veren Ataman, "Aziz Başkan kendi görüşünü söylüyor. Benim verdiğim tek cevap: Bu fikrin altında, Türk Milli Takımı'nda oyuncuların beyninin yıkandığı, oyuncular için transfer görüşmeleri yapıldığını söyledi Aziz Yıldırım. Bunun yapıldığını ispat etsin, anında istifa ederim. Aziz başkan için çok fazla bir şey söylemiyorum. Kendi fikirleridir. Karar verecek olan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ve Dursun Özbek'tir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

" 6 yıldır Fenerbahçe salonuna gidiyorum, inananılmaz küfürlere maruz kalıyorum"

Fenerbahçe deplasmanlarında küfürlere maruz kaltığını söyleyen koç, "Ezeli rekabetin içinde gerginlikler olabiliyor. Geçmişte herkes hatalar yapmıştır. 6 yıldır Fenerbahçe salonuna gidiyorum. İnanılmaz derecede hareketlere, küfürlere maruz kalıyorum. Bir kere dahi taraftara jestim olmamıştır. 3 yıl önce çok sinirlendim ve kendimi oyundan attırdım. Mahmut abiyi de geçmişte severdim, eski bir basketbol adamı. Geçtiğimiz hafta Saraçoğlu'nda güzel bir maç oynandı. Bu ezeli rekabet" dedi.