Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Kjaer'i satmayız'

'Kjaer'i satmayız'

Fenerbahçe yönetiminin, Avrupa'nın devlerini peşinden koşturan Danimarkalı oyuncu için tavrı çok net.

'Kjaer'i satmayız'

SEZON başında art arda patlayan transfer bombalarının gölgesinde kalsa da pozisyon bilgisi ve hava toplarındaki hakimiyetiyle taraftarların en güvendiği isim haline gelen Simon Kjaer, Avrupa’nın dev kulüplerini peşinden koşturuyor. Özellikle UEFA Avrupa Ligi’ndeki karşılaşmalarda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Danimarkalı için İngilizler F.Bahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

YAKLAŞIK 10 gündür Avrupa medyası deneyimli defans oyuncunun adını birçok takımla yan yana anarken, sarı-lacivertli kulübe henüz resmi bir teklif gelmediği öğrenildi. Görüşmelerin mayıs ayının sonlarına doğru hatta Avrupa Şampiyonası başlamadan yapılması beklenirken, yönetim Fransa’da boy gösteremeyecek olan bu oyuncuyu satmaya sıcak bakmıyor.

HATTA bu konuda kesin kararlı olan başkan Aziz Yıldırım, dış basında çıkan haberler üzerine “Her oyuncunun bedeli olsa da Kjaer şu an takımımızın bel kemiği durumunda. Onu satmak gibi bir düşüncemiz yok. Ancak astronomik bir teklif gelmesi halinde konuyu yönetim kurulumuz ve teknik heyetimizle konuşur, karara bağlarız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘GELİŞİME AÇIK’

AÇIK ara şu an Türkiye’nin en iyi stoperi olan Kjaer’in transfer süreci de oldukça dikkat çekici. Aykut Kocaman’ın F.Bahçe’de teknik direktör olarak göreve başladığı sezonda daha genç bir oyuncuyken radara takılan 27 yaşındaki yıldızın raporuna ‘Gelişim göstermeye açık’ notu düşülmüştü. 4 yıl boyunca scout ekibi tarafından daha 12 milyon Euro karşılığında Palermo’dan Wolfsburg’a canlı canlı izlenen Kjaer’i, idari menajer Hasan Çetinkaya da sürekli takip ediyordu.