Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Koşmayanın yerine de koşacağım"

"Koşmayanın yerine de koşacağım"

F.Bahçe ve Trabzon maçlarındaki sonuçları kahretti Faslı’yı. Yakın çevresi ile üzüntüsünü paylaştı, takım arkadaşları ve Igor Tudor’dan özür diledi. G.Birliği maçı öncesinde ise bundan sonra farklı bir Belhanda izleteceğinin sözünü verdi

"Koşmayanın yerine de koşacağım"

G.BİRLİĞİ maçının en önemli kahramanlarından biriydi Younes Belhanda... Yaptığı iki asistin yanı sıra ortaya koyduğu futbolla ve çalışkanlığı ile de tüm futbolseverlerin takdirini aldı Faslı oyuncu... Bu performansın altında ise son iki haftada yaşadıkları yatıyor.

G.SARAY camiası için çok önemli olan F.Bahçe maçında gördüğü kırmızı kart, Belhanda için de bir kırılma noktası oldu. Faslı oyuncu takımını yalnız bırakırken, kaçan galibiyet sonrası da kendisini sorumlu tuttu. Geçtiğimiz hafta oynanan ve G.Saray’ın ligdeki ilk yenilgisi ile sonuçlanan Trabzonspor maçı ise Belhanda’nın moralini daha da bozdu.

MAÇI izlerken yenilen goller sonrası üzüntüsünü yakın çevresi ile paylaşan ve bu yenilgiden dolayı kendini sorumlu tutan 27 yaşındaki oyuncu maç sonrasındaki ilk idmandaki toplantıda söz aldı.

TAKIM arkadaşlarından özür dileyen ve gördüğü kırmızı kart sonrası takımını yalnız bıraktığı için hatalı olduğunu söyleyen Belhanda bundan sonra hakem hatalı bile olsa daha da dikkatli hareket edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

HIRSI DAHA DA ARTTI

BELHANDA’NIN arkadaşlarının ardından özür dileme sırası Tudor’a geldi. Hırvat teknik direktörden özür dileyen ve takımı yalnız bıraktığı için kendisini suçlu hissettiğini söyleyen Belhanda’nın hırsı ise sarf ettiği şu sözlerde saklıydı:
“BUNDAN sonra her karşılaşmada daha fazla çalışacağım, daha fazla koşacağım. Koşmayan varsa onun yerine de koşacağım, pres yapmayan varsa onun yerine de pres yapacağım. Bugüne kadar ne yaptıysam bundan sonra fazlasını sahada göstereceğim. Eksikliğim nedeniyle kaybedilen puanları telafi edeceğim. Size bunun sözünü veriyorum.”