Gazete Vatan Logo
Süper Lig 'Kötü değilim ama uyumsuzum'

'Kötü değilim ama uyumsuzum'

Portekiz maçında Ronaldo'yu canından bezdiren Kjaer, F.Bahçe'deki performansıyla ilgili yapılan eleşitirilere katılmıyor:

'Kötü değilim ama uyumsuzum'

“Her savunmacı gibi ben de şu ana kadar bireysel hatalar yaptım. Ancak bu benim kötü oyuncu olduğum anlamına gelmez. Yeni bir takım olmamızın sıkıntılarını çekiyoruz. Birbirimize alışınca her şey farklı olacak.”

7.6 milyon Euro’ya Lille’den transfer edilerek De Souza’dan sonra F.Bahçe’nin yaz döneminde en çok bonservis ödediği 2. oyuncu olan Simon Kjaer, kendisine yapılan eleştirilere yanıt verdi. Rize maçından sonra Beşiktaş derbisinde de kendi kalesine gol atarak kumaşıyla alakalı akıllarda soru işareti bırakan Danimarkalı, savunmada uyum sorunu çektiklerini itiraf etti.

ÜLKESİNİN Portekiz’le oynadığı EURO 2016 eleme maçında Real Madrid’in süper yıldızı Cristiano Ronaldo’yu sahadan silen bir performans sergileyen 26 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertlilerde bireysel olarak kötü bir grafik çizmediğini söyleyip, şu sözlerle kendisini savundu:

“HER savunmacı gibi ben de bazı maçlarda bireysel hatalar yaptım. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ancak bu durum benim kötü oyuncu olduğum anlamına gelmez. Yeni kurulan bir takımız ve defans oyuncuları olarak şu ana kadar uyum yakalayamadığımız bir gerçek.

Haberin Devamı

‘SAKATLIKLAR BİZİ BOZDU’

SAVUNMA hücum hattından başlar. Orta sahadaki futbolcuların da bizim yükümüzü hafifletmesi gerekir. Son işi ise kaleci yapar. İşte bu çerçevede biz bir bütünlük sağlayamadık henüz. Fakat bu çözülmeyecek bir sorun değil. Tam birbirimizin dilinden anladığımız sırada mutlaka bir sakatlık oldu ve taşlar yerinden oynadı. Bu da takım savunmasına yansıdı ister istemez. Ancak zamanla birbirimize alışınca her şey daha farklı olacak. Ben camiamızdan ve taraftarlarımızdan biraz sabır istiyorum.”