Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Bu zafer Kadıköy'de taçlanır

Bu zafer Kadıköy'de taçlanır

Fenerbahçe Kadıköy'de kaybettiği Molde'yi Fernandao ve Ozan Tufan ile devirdi.

Bu zafer Kadıköy'de taçlanır

Kanarya’yı Norveç’te ne suni çim ne rüzgar ne de yağmur durdurabildi. 68’de Fernandao, 84’te Ozan fişi çekti. Ajax’ın 88’de Celtic’i devirmesi gruptan çıkma planlarının son haftaya kalmasına neden oldu

YAĞMUR, rüzgar, soğuk, suni çim… Tüm olumsuz şartlar Solskjaer’in söylediği gibi Molde’nin yanındaydı. Ama ligdeki futbolun aksine sahada her şarta uygun ve savaºan bir F.Bahçe vardı dün. İlk maçta bize yaptıklarını bu sefer biz onlara yapıp baskıyla rakibe boyun eğdirdik.
BU baskı tabelaya 2-0 olarak yansıdı fakat ilk yarıda bulduklarını atsaydı F.Bahçe en zor maçtan farkla dönecekti. Kaleden ileri uca kadar (Nani hariç) yüreğiyle oynayan Kanarya 3 puanı hak etti. Son maç Kadıköy’de ve Celtic’le. Beraberlik yetiyor, avantaj bizde.
42. saniyede De Souza uzaktan vurdu, Horvath son anda kurtardı. 3. dakikada De Souza bu sefer mükemmel bir pas attı, Ozan bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı, topa bakmaktan vuruşu kötü yaptı. 9’da Nani’nin serbest vuruşunda Horvath bir kez daha başarılıydı.
MÜKEMMELDİNİZ
19’DA Hasan’ın ortasına De Souza kafayı kalecinin üstüne vurmasa goldü. 24’te Hussain orta yapacak diye beklerken kaleye vurdu, Fabiano kurtardı. 39’da Alper ceza sahası içinde iki kere kaleye vurdu ama iki şut da isabetsizdi. 39’da Svendsen’in şutu üst direkte patladı.
58’DE Molde tehlikeli geldi. Elyounoussi ceza sahası dışında yerden vurdu, top direği sıyırdı. 68’de beklenen gol geldi. Soldan Alper ortayı yaptı arka direkte Fernandao kafayla golü yazdı: 0-1. 73’de Elyounoussi vurdu, Fabiano son anda kurtardı, korner.
84’TE Diego’nun ara pasında Fernadao vurdu, kaleciden dönen topu Ozan boş kaleye tamamladı: 2-0. 90’da Volkan’ın şutu direkten döndü. F.Bahçe’yi sezon başından beri futbolundan dolayı eleştirdik, şimdi de hakkını verelim. Dün akşam mükemmeldiniz…

Haberin Devamı