Gazete Vatan Logo
Sivas Spor 'Küfür değil, destek gerek'

'Küfür değil, destek gerek'

Medicana Sivasspor'un Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe, kırmızı-beyazlı ekibin ligde içinde bulunduğu durumdan çıkacağına ve kümede kalacağına inandığını söyledi.

'Küfür değil, destek gerek'

Medicana Sivasspor'a 2012-2013 sezonunda transfer edilen ve geride kalan süreçte teknik direktörlerin kadroda vazgeçemediği isimler arasında yer alan Chahechouhe, yaptığı açıklamada takım olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirtti.

Ligde deplasmanda yarın Mersin İdmanyurdu ile zor bir karşılaşmaya çıkacaklarına dikkati çeken Chahechouhe, "Bizim için zor bir deplasman olacak. Mersin İdmanyurdu da aynı süreçten geçiyor. Geçen haftalardaki aynı oyunu sergilersek büyük bir dinamizm içinde olacağımızı ve mutlaka galip gelebileceğimizi söyleyebilirim" dedi.

Rakiplerinin de savaşan, koşan ve mücadele eden bir takım olduğunu vurgulayan Chahechouhe, "Oraya 3 puan almaya gideceğiz. Biliyorsunuz daha 11 maçımız var ve elimizden geleni yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

"Kümede kalacağımıza inanıyorum"

Medicana Sivasspor'un 18 puanla ligde 16. sırada bulunduğunu anımsatan Chahechouhe, tek amaçlarının ligde içinde bulundukları zor durumdan kurtulmak olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti: "Küme düşme hattındayız, başkan, taraftarlar, şehir ve oyuncular olarak tabii ki endişelerimiz var. Sonuçta zor bir durumdayız ama önümüzde 11 maçımız var, maksimum puanları toplamaya çalışacağız. Kendime ve takım arkadaşlarıma güveniyorum ve kümede kalacağımıza inanıyorum. Geçtiğimiz haftalardaki sergilediğimiz oyunu taraftarımız izlerse göreceklerdir ki, kümede kalma niyetindeyiz ve kendimize de güveniyoruz. Bazı taraftarlar güvenini yitirmiş olabilir ama bize güvenen taraftarımız var. Bu zorlu süreçte kümede kalmak için çalışmaya devam edeceğiz. Taraftar bize zor süreçte lazım. 11 haftamız var ve destek lazım. Islık çalmaya ve küfür etmeye değil, desteğe ihtiyacımız var. Bizimle birlikte olsunlar çünkü biz inanıyoruz onlar da inansınlar."

Haberin Devamı

Chahechouhe'nin Sivasspor'daki kariyeri

Medicana Sivasspor formasıyla Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 141 maçta forma giyen Chahechouhe, bu müsabakalarda 47 gol attı. Süper Lig'de 2013-2014 sezonunda 17 kez fileleri havalandırarak gol krallığı tacını takan Chahechouhe, bu sezon Galatasaray (2), Medipol Başakşehir, Gaziantepspor ve Eskişehirspor karşılaşmalarında gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

(AA)