Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Kulübe tek para veren benim’

‘Kulübe tek para veren benim’

“Kulüp için 50 milyon dolar harcadım” sözleri eleştirilen Şener, “Alınıyor Trabzon halkı ama alınmasınlar. Tek veren benim. Başka biri olsa söylerim. Benim öyle kompleksim yok” dedi.

‘Kulübe tek para veren benim’

Ligde 30 puanla 10. sırada bulunan Trabzon’da Sadri Şener’in “Kulübe 50 milyon dolar verdim” sözlerinin eleştirilmesi üzerine başkan tavrını sertleştirdi:

“Çok hoşlanmam böyle şeyleri söylemekten ama şubatta, geçen dönemden kalan 6.5 milyon liralık temettüyü ödedik. ‘Başkan ayrılsın’ falan deniyor. Yazarsın bir kağıda, ayrılırsın. Sonra? Sonrasını nasıl yöneteceksin? Birileri çıkar tabii ama bu ekonomik büyüklüğü idare edecek bir arkadaş daha buraya çay içmeye bile gelmedi.

31 Aralık itibariyle Trabzon’un hiçbir futbolcusuna borcu yoktur. 1992’de ayrılırken Faruk Bey’e (Özak) devretmiştim. Benim kulüpten çok ciddi alacağım vardı. 20 sene geçti aradan. 20 senede o paralar faizle bugün ödenmeyecek miktarlara gelir. Alınıyor Trabzon halkı ama alınmasınlar. Tek veren benim. Başka biri olsa söylerim. Defter kitap bende. Kim verdi kim vermedi biliyorum. Bugün bir yöneticimin bir kuruş alacağı yok. Biz alacağımızı istemedik diye böyle olmaması lazım. İstememek komik aslında.

Trabzon'da bazı aklı az insanlar diyor ki, ’1992-1993’te icra vardı.’ Gitsin oraya para da. Bir borcum daha düşerdi. Bu kadar bilmeyen insanlara bile gazetelerde yer veriyorlar. Ona da üzülüyorum.”

Fırtına’dan Aydınus tepkisi

Trabzon Genel Sekreteri Hasan Yener, yarın oynayacakları Beşiktaş maçına hakem Fırat Aydınus’un atanmasına tepki gösterdi: “Aydınus’un Beşiktaş maçına atanmasını duyduğumuzda şoke olduk. Fırat Aydınus’un bir açıklaması var, ‘Ben Beşiktaş’ın tribünlerinden geldim’ diye. Bunu kimsenin unutması mümkün değil.”

‘Bize her yer Yeşilay’

SÜPER Lig’de yarın kendi sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Trabzon güzel bir jestle maça çıkacak. 1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında bordo-mavili ekibin Kartal’la oynayacağı maça ‘Bize her yer Yeşilay’ pankartı ile çıkacağı bildirildi.

Haberin Devamı