Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Kulübeye transfer yapmayalım"

"Kulübeye transfer yapmayalım"

“Takımda kullanamayacağımız oyuncuyu almayalım. Bize kulübede oturacak oyuncu gerekli değil. Asamoah’ı alabilseydik hemen takıma girebilirdi. Böyle bir oyuncu varsa ve maliyeti bizim şartlarımıza uyuyorsa alalım. Aksi bir durumda ise transfer yapmamıza gerek yok.”

"Kulübeye transfer yapmayalım"

TRANSFER döneminin son günlerine gelinirken G.Saray camiasındaki tek soru sol beke takviye yapılıp yapılmayacağı. Kwadwo Asamoah için aylarca uğraşan ancak Juventus kulübünden kaynaklı sorunlar nedeniyle bu transferde mutlu sona bir türlü ulaşamayan sarı-kırmızılılar bu sebepten de sol bek takviyesi yapamadı.

CAROLE’ÜN Sevilla’ya kiralanması sonrasında bu bölgede sadece ‘devşirme sol bek” Martin Linnes’e kalan sarı-kırmızılar transfer için tüm şartları zorluyor. Menajerlerden oyuncu isimleri yağarken gelen öneriler G.Saray tarafından uygun bulunmadı. Son olarak Chelsea kadrosunda yer alan Abdul Rahman Baba gündeme gelirken teknik direktör Igor Tudor bu oyuncuyu veto etti. Uzun süren sakatlığı ve form tutamaması nedeniyle Ganalı oyuncu, Hırvat teknik adamdan geçer bir not elde edemedi.

TARIK FORMÜLÜ

BAŞKA isimler de G.Saray’ın masasında şu anda. Ancak Cenk Ergün ve teknik heyetin yaptığı görüşmeler sonrasında takımda hemen oynayabilecek bir oyuncu olması halinde transferin yapılması kararı alındı. Tudor da “Takımda kullanamayacağımız oyuncuyu transfer etmeyelim. Bize kulübede oturacak oyuncu gerekli değil. Asamoah’ı alabilseydik hemen takıma girebilirdi. Eğer böyle bir oyuncu varsa ve maliyeti bizim şartlarımıza uyuyorsa alalım. Aksi bir durumda ise transfer yapmamıza gerek yok” sözleriyle de görüşlerini aktardı.

Haberin Devamı

HIRVAT çalıştırıcının Martin Linnes’i düzenli olarak sol bekte kullanması artık kesin. Ancak Igor Tudor’un bu bölgedeki alternatifi henüz belirlenmedi. Tarık Çamdal’ın takımda kalması kesin ve hem sağ hem de solda bu oyuncuyu kullanacak olan Tudor Hakan Balta’nın da durumuna göre sezon içinde kullanma ihtimalini düşünüyor.