Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Kulüp doktorlarına teşekkür ederim'

'Kulüp doktorlarına teşekkür ederim'

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

'Kulüp doktorlarına teşekkür ederim'

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından sarı kırmızılı kulübün doktorları ve fizyoterapistlerine teşekkür etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Prandelli, takımdaki eksik ve sakat oyuncuları derbiye yetiştirdiği için kulüp doktorlarına teşekkür ederek, şunları söyledi:
"Öncelikle kulüp doktorları ve fizyoterapistlere teşekkür etmek istiyorum. Burak sakattı, iyileştirdiler. Olcan sakattı, iyileştirdiler. Melo hastanelik olmuştu, iki günde iyileştirdiler. Onu da maça yetiştirdikleri için kulüp doktorlarına teşekkür ediyorum."
Bir gazetecinin "İki gol atan Sneijder'in alacağı konusu yazılıp, tartışıldı. Acaba alacakları ödendi de bugünkü performansında bu etkili oldu mu" şeklindeki sorusu üzerine İtalyan teknik adam, "Bu tür maçlarda futbolcular parayı düşünmez. Sneijder'ın performansında paranın etkisi yok" yanıtını verdi.
Taktiksel anlamda oyun anlayışlarını geliştirdikçe maksimum seviyeye ulaşacaklarını vurgulayan Prandelli, "İlk yarı sonunda taktiksel anlamda üç eksiği giderdik ve ikinci yarıya daha iyi başladık. Bazı alışkanlıklar var Türkiye'de. Bilgi eksikliği olduğunu hissediyorum. Bazı alışkanlıkları değiştirip, geliştirip daha da iyi oynayacağımıza inanıyorum. Sneijder'ı ileride başlatırsak, rakip için Sneijder'ı hedef haline getiriyoruz. Yavaş yavaş Sneijder'ı ileri taşıyarak etkinliğini artırıyoruz" şeklinde konuştu.
Taraftarlarından destek de isteyen Cesare Prandelli, "Her zaman isterim ki taraftarlarımız bizimle olsun. Ama maalesef bazen istenilen olmadığından olumsuz tavır da oluyor. Futbolcularım iyi niyetli ve çalışkan. Taraftarlarımız onları desteklemeye devam etmeli" ifadesini kullandı.
Fenerbahçe'nin üç yıldır aynı takımla oynadığını ve oturmuş bir takım olduğunu da sözlerine ekleyen Prandelli, "Biz de yavaş yavaş bunları başaracağız" dedi.

Haberin Devamı