Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Lafla değil sahada mutlu edeceğim'

'Lafla değil sahada mutlu edeceğim'

Fenerbahçe'nin yeni transferi Portekizli futbolcu Luis Nani, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftara açık yapılan törenle resmi sözleşmeyi imzaladı.

'Lafla değil sahada mutlu edeceğim'

“Hayatımın en özel anlarından birini yaşıyorum. Öncelikli hedefim takımın kazanacağı kupalara yardımcı olmaktır. Bana gösterilen büyük ilgiye maçlarda her şeyimi ortaya koyarak, kaliteli futbol sergileyerek karşılık vermek istiyorum.”

F.BAHÇE, önceki gece İstanbul’a getirttiği Luis Nani için görkemli bir imza töreni düzenledi. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftara açık organizasyonda kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan imzayı atan Portekizli, oldukça heyecanlıydı. Sözlerine “Hayatımın en güzel günlerinden birini yaşıyorum” diyerek başlayan milli futbolcu, taraftarlara başarı sözü verdi:
“TARAFTARIN, benim gelişime vermiş oldukları bu güzel tepki, bu güzel karşılama beni çok mutlu etti. Onlara çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum burada olmaktan. Başkanımıza ve Terraneo’ya teşekkür ediyorum beni bu kulübe getirdikleri için. Kararımdan gurur duyuyorum. Bu ülkede gerçekten çok kibar ve çok sıcak insanlar var. Bu mutluluğumu bir kat daha arttırıyor.
‘BÜYÜK FIRSAT’
BURAYA gelmekle doğru karar verdiğime eminim. Bu benim için büyük fırsat. Sizleri (taraftarları) laflarımla değil, sahada mutlu etmek istiyorum. Burada olduğum sürece takıma her şeyimi vereceğim. Her maçta başarılı olmayı umuyorum. Bana gösterilen bu ilgiye sahada karşılık vermek, her maçta kaliteli futbol ortaya koymak istiyorum.
BENİM için önce kulübün hedefleri gelir. Kulübün hedefleri neyse onlara odaklanmak istiyorum. Bu sezon ilk hedefim takıma kazanacağı kupalarda yardımcı olmak. İlk odak noktam bu olacak. Tabi ki takım iyiyse sizde takımın en iyi oyuncularından biri olmak istersiniz ama bu benim için ikinci planda.”
‘Persie doğru tercih olur’
“VAN Persie ile transferi konusunda konuşmadım. Gelirse kulübe yardımı çok olur. Çok iyi ve tecrübeli bir oyuncu. Çok fazla gol atmış bir isim. İyi bir arkadaşım. Onu çok iyi tanıyorum. Kulübümüz böyle bir karar alırsa, isabetli bir hamle yapmış olur.”
Nani’den inciler
Cüneyt Çakır’ın bana gösterdiği kırmızı futbolun içinde olabilir. Ben o olayı unuttum.
Premier Lig’de de sert futbol oynanıyor. Umarım hakemler beni burada korur.
Ronaldo’nun F.Bahçe’ye gelip gelmeyeceğini bilemem.
Türkiye Ligi maçlarını takip edemedim. Ama G.Saray’ı ve Fatih Terim’i tanıyorum.
Alves ve Meireles buraya gelmemi söylediler. Karar sürecimde Pereira’nın da etkisi oldu.
Terraneo: Daha büyük kutlamalar yapacağız
TRANSFER sihirbazı Terraneo, Nani için düzenlenen törende kısa bir konuşma yaptı. İşte İtalyan idarecinin sözleri: “Büyük oyuncumuzun törenine geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Başkanımız ve yönetimimizi de kutlarım. Umuyorum bundan birkaç ay sonra daha büyük bir kutlamayı burada yapabiliriz.”

Haberin Devamı