Gazete Vatan Logo
Futbol 'Lazio, Plzen’e benzemez'

'Lazio, Plzen’e benzemez'

“Lazio ile son derece zorlu ve bir o kadar da değerli bir maç oynayacağız. İkinci maçın son anına kadar nefes nefese bir mücadele olacak. Hak eden turu alsın.”

'Lazio, Plzen’e benzemez'

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman bugün İtalyan ekibi Lazio ile Şükrü Saracoğlu’nda oynayacakları ilk maçta avantajlı bir skor almak istediklerini söyledi. İtalyan ekibinin çok güçlü olduğuna dikkat çeken Kocaman basın toplantısında şu açıklamaları yaptı:

‘DİRENÇ VE İRADE’

“Lazio ile son derece zorlu ama bir o kadar da değerli bir maç oynayacağız. Buradaki maçta hem oyuncularım hem de yüksek istekli taraftar grubumuzla, doğru oynayıp, iyi sonuç alarak ikinci maç için avantaj sağlamaya çalışacağız. Çok ekstra durumlar oluşmadığı sürece ikinci maçın son anına kadar nefes nefese bir mücadele olacak. En büyük avantajımız doğru oyunu oynama konusundaki sabrımız, direncimiz ve irademiz olacak. Beraber oynama duygumuz ve düşüncemizin her iki maçta da yanımızda olması lazım. Diliyorum ki hak eden turu hak ettiği şekilde alsın.

F.Bahçe'nin favori olduğuna dair değerlendirmelerin yanlış yönlendirme olduğunu düşünüyorum. Lazio daha önce elediğimiz BATE Borisov ve Viktoria Plzen’e göre ülke futbolu da dikkate alındığında tecrübe ve derinlik açısından bir adım önde. Rakibimizin tura bizim kadar yakın olduğunu bilerek sahada yer almaya çalışacağız.

Ziegler: İyi oyunla kazanmalıyız

Sarı-lacivertlilerin İsviçreli futbolcusu Reto Ziegler, Lazio karşısında iyi futbol oynayarak kazanmak istediklerini ifade etti. Ziegler, kupada çeyrek finale kadar geldikleri için mutlu olduklarını belirtirken “Çeyrek finalden ötesine gitmek istiyoruz. Bizi Lazio karşısında zorlu bir mücadele bekliyor. Dengeli bir oyun olacak ve çok konsantre olmalıyız. İyi futbol oynayarak kazanmamız lazım” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı