Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Liderliği bırakmaya niyetimiz yok"

"Liderliği bırakmaya niyetimiz yok"

Galatasaray'da oyuncular Alanyaspor ve Beşiktaş maçları için galibiyet sözü verdi!

"Liderliği bırakmaya niyetimiz yok"

SON 4 haftada kaybedilen 8 puan sonrasında sarı-kırmızılı takımda moraller de bir hayli bozuldu. Teknik direktör Igor Tudor’a yönelik eleştiriler artarken başkan Dursun Özbek’in de Florya Metin Oktay Tesisleri’ni ziyareti takımın da gerilmesine neden oldu. Fakat bu gerilimi avantaja çevirmek isteyen oyuncular sık sık bir araya gelerek yeniden galibiyet serisi yakalamak için birlik oldu.

TAKIMIN deneyimli isimlerinin önderliğinde oyuncular motivasyon için buluşurken herkesin aklı fikri öncelikle Alanya ve Beşiktaş maçlarını kazanmak. Bu iki mücadelenin ardından ilk yarının sonuna kadar kalacak 3 maçı da kayıpsız atlatıp yeniden puan farkı ile devre arasına girmek Aslan’da artık tek hedef.

‘UNUTTURMALIYIZ’

TAKIMDA son yapılan sohbette herkes yeniden birlik mesajı verirken tekrardan çıkışa geçmek için de herkes birbirine şu ifadelerle söz verdi: “Buraya kadar lider geldik, bunu bırakmaya niyetimiz yok.

Tekrar çıkışa geçmeliyiz. Başakşehir mağlubiyetini unutturmak için önce Alanyaspor sonra Beşiktaş’ı mağlup etmemiz gerekiyor. Bir an önce eski günlere geri dönüp sezon başındaki performansımıza ulaşmalıyız.”

Haberin Devamı