Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Liverpool’u eleyeceğiz’

‘Liverpool’u eleyeceğiz’

Trabzon Teknik Direktörü Şenol Güneş, Avrupa'daki rakipleri için iddialı konuştu

‘Liverpool’u eleyeceğiz’

Güneş: “Rakip tabii ki favori. Bu maç bizim için final olacak. Kaybedersek bir şey kaybetmeyeceğiz ama kazanırsak çok şey kazanacağız. Adına ne derseniz deyin bu turu geçmek istiyoruz.”


TRABZON Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni bir sezonda yeni bir hikâye, yeni bir eser meydana getirmek istediklerini belirtirken, şu an için A.Gücü maçının Liverpool’dan daha önemli olduğunu söyledi. Süper Kupa’nın sezon öncesinde moral olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı dün düzenlediği basın toplantısında şu açıklamaları yaptı:

“KALİTELİ, keyif veren ve kazanan bir takım olmak istiyoruz. A.Gücü maçıyla yeni bir döneme başlıyoruz. Bu maç Bursa finali kadar önemli. Ligin ilk final maçı olarak görüyorum. Nasıl başlarsak öyle gideriz anlayışını benimsemek istiyorum. Kötü değil, iyi başlayıp iyi gitmek istiyoruz. A.Gücü yeni bir kadroyla yeni sezona iddialı giriyor. 6. şampiyonluğu elde etmek için uğraşacaklar. Maçın sonundan mutlu ayrılmak istiyoruz.

‘SES GETİRECEĞİZ’

LIVERPOOL ile daha önce karşılaştık ama üzerinden çok zaman geçti. Rakip kim olursa olsun Avrupa’da ses getirmek için elemeyi geçmemiz gerektiğini daha önce söylemiştik. Güçlü bir rakip, şampiyonluğu hedefliyorlar. Şampiyonlar Ligi’nde olmalıydı. Zoru başararak bugünlere gelen Trabzonspor, bugün de zoru başarmalı. Zor işi başarırsanız kolay olur. Bu zoru başararak gruplara kalmak zorundayız. Bu maç belki bizim için final olacak. Kaybedersek bir şey kaybetmeyeceğiz, ama kazanırsak çok şey kazanacağız.

MAÇIN favorisi Liverpool ama siz adına ne derseniz deyin bu turu geçmek istiyoruz. İster sürpriz, ister mucize, isterseniz de şans deyin rakibimizi eleyerek gruplara kalmayı arzuluyoruz.”

Haberin Devamı