Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe ‘Maçı 11 kişi bitirelim’

‘Maçı 11 kişi bitirelim’

Arena’daki maçı eksik tamamlayan F.Bahçe’de teknik heyet, oyuncuları sakin olmaları ve takımı yalnız bırakacak sert hareketlerden kaçınmaları için uyardı.

‘Maçı 11 kişi bitirelim’

F.BAHÇE teknik heyeti ezeli rakipleri G.Saray’ın yarınki muhtemel oyun şablonu için pusuya yattı. Başta İsmail Kartal olmak üzere Samandıra’da yoğun mesai yapan teknik heyet, Hamza Hamzaoğlu’nun ayrı olarak analizini yaptı. Ligin ilk yarısındaki maçta Cesare Prandelli’nin sistemini çözmesine rağmen sahada 10 kişi kaldıkları için zorlanan ve Sneijder’ın gollerine engel olamayan sarı-lacivertliler öncelikle bu maçtan büyük ve önemli dersler çıkardı.

‘SAKİN KALALIM’

KARTAL, oyuncularına “Mutlaka maçı 11 kişi bitirelim. İlk maçımızda oyun olarak üstündük. 10 kişi kalınca hatalar yaptık. Evimizde oynuyoruz ve seyircimizin baskısı olacak. Sakin kalalım, sinirlerimize hakim olalım. Hiçbir şekilde rakiple ikili diyaloğa girmeyin. Böyle maçlarda kartlar bir anda çıkar” dedi.

SEZONUN ilk yarısında Burak’ın sakatlığından dolayı oynatılmama durumunda planlarını ‘oynayacak’ üzerine yapan Kartal ve ekibi Hamza hocanın tüm stratejilerini görüntülü analizle de futbolcularına aktarıyor.