Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Mali yapı düzeldi, başarı geldi"

"Mali yapı düzeldi, başarı geldi"

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, takımın çıkaşa geçmesinin sırrını açıkladı:

"Mali yapı düzeldi, başarı geldi"

“Hiç endişe etmeyin, G.Saray çok iyi yolda. Daha güzel günler bizi bekliyor” diyen Özbek derbi için ise konuşmaktan kaçınırken sadece “İki takım 100 yıldır oynuyor ve 100 yıllarca da oynayacak. Bırakalım kendi akışında gitsin” demekle yetindi

G.SARAY Başkanı Dursun Özbek bu sezonki başarılarının mali yapıdaki düzelmenin eseri olduğunu söyledi. Sarı-kırmızılılar ile Altınbaş Üniversitesi Diş Hastanesi arasında yapılan protokolün imza töreni öncesi Özbek panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı.

KULÜBÜN mali yapısını düzeltmek için çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren sarı-kırmızılıların başkanı sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Hangi düzeni kurarsanız kurun eğer bozuk bir mali yapıyla yürüyorsanız başarı şansınız yok. Kulübün sürdürülebilir bir mali yapısı olması gerekiyordu. Bu manada gayrimenkullerin geliştirilmesi suretiyle bir çalışma yaptık. Bu projeler başarıyla sürmektedir.

TOTEM SORUSUNA YANIT VERMEDİ

G.SARAY’DA başarının gelmesi mali yapının düzelmesinin bir eseridir. Sabırla bu projeleri takip ediyor ve sürdürüyoruz. Hiç endişe etmeyin G.Saray çok iyi yolda. G.Saray kısa zamanda bu projelerin meyvelerini toplamaya başlamıştır. Daha güzel günler bizi bekliyor.”

Haberin Devamı

DURSUN Özbek pazar günü ezeli rakipleri F.Bahçe ile yapacakları derbi maçla ilgili yorum yapmaktan kaçınırken konuyla ilgili sadece “İki takım 100 yıldır oynuyor ve 100 yıllarca da oynayacak. Bırakalım kendi akışında gitsin” demekle yetindi.

G.SARAY Başkanı, bir öğrencinin,”Başkanım, takımın Östersunds’a elemesinden sonra totem yapmak için maçları statta izlemediğinize yönelik haberler yazıldı. Derbide statta olacak mısınız?” şeklindeki sorusu karşısında da gülümserken başka soru sorulmasını istedi.

Engelleri Aşıyoruz’ için lansman yapıldı

G.SARAY’IN 5 Aralık’ta Çırağan Palace’te düzenleyeceği ‘Engelleri Aşıyoruz’ gecesinin lansmanı Türk Telekom Stad’ında yapıldı. Sporcusundan sanatçısına, yöneticisinden çalışanına kadar tüm G.Saraylılar’ı bir araya getirecek ve geliri G.Saray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Engelsiz Aslanlar’a bırakılacak gecenin lansmanına başkan Dursun Özbek, eşi Mesude Hanım, yöneticiler, yöneticilerin eşleri G.Saray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Sedat İncesu ve oyuncular Seda Kınalı ile Maşide Cesur katıldı.
‘HERKES GELSİN’
BAŞKAN Özbek eşi Mesude Hanım’a teşekkür ederken “Kendisi ve yönetim kurulu üyelerimizin eşleri bu konuyu en iyi şekilde organize ederiz dediler. Güzel bir gece için hazırlıklarını yapıyorlar. Bütün G.Saraylılar’ı da bu geceye ilgi göstermeye davet ediyorum” dedi.

Haberin Devamı