Gazete Vatan Logo
Trabzonspor 'Mucize yaratmak istiyoruz'

'Mucize yaratmak istiyoruz'

Trabzonspor Teknik Direktöri Halilhodzic'ten sert açıklamalar...

'Mucize yaratmak istiyoruz'

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında bugün sahasında Rusya'nın Rostov takımını konuk edecek Trabzonspor'un Boşnak teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kaleci İbrahim Demir ile basın toplantısı düzenleyerek, mücadeleye ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 61 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı:

"ROSTOV defansif anlamda da birebir mücadelede de gerçekten çok başarılı bir takım. Onların avantajlı yönlerine rağmen biz elimizden geleni, mucizeyi yaratmayı istiyoruz. İki mücadele sonunda bu rakibimizi elemeyi düşünüyoruz. Hatta zor olacağını söylesem bile biz bunu başaracağız.

'MALOUDA PLANLAMIŞTI'

FLORENT Malouda çok büyük profesyonel hata yaptı, raporumu hazırladım. Bu doğrultuda cezası neyse onun verilmesi yönünde raporumu sundum. Malouda'nın bu tavrı, davranışı beni şaşırtmadı. Bu kulübün içinde daha önce iki hocayla da aynı şekilde sıkıntılar yaşadı. Chelsea'de, milli takımda, Lyon'da da yaşadı bu durumu. Başımızdan geçen bu olay tamamen kurgulanmış Malouda tarafından.

Haberin Devamı

Çünkü bir gün öncesinden maddi yönden her şeyi halletmiştik, ödenmişti. Farklı bir yere gitmesi için de çare üretmesi gerekiyordu, bunu yaptı.

OSCAR Cardozo fiziksel olarak hazır değildi. Cardozo 2-3 ay sonra Cardozo olacak, tam hazır olacak. Bazıları düşünüyor ki Cardozo yarın hazır olacak. O yüzden sizlerin ve taraftarımızın karşısında gerçekleri söylemek gerekiyor. Şu anki durumuyla her maçta 5 gol atma beklentisi Cardozo'dan olmasın. Takım içinde çalışmamız, arzu isteğimiz mükemmel."