Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Melo gibi olmak istiyorum'

'Melo gibi olmak istiyorum'

G.Saray’ın Brezilyalı yıldızı Alex Telles, Kasımpaşa maçındaki geri dönüşün kendilerini mutlu sona ulaştıracağını söyledi:

'Melo gibi olmak istiyorum'

Önümüzde 9 tane final var ve şampiyonluk konuşmak için erken. Ama Bize şampiyonluğu neyin getireceğini soruyorsanız bu kesinlikle Kasımpaşa maçındaki geri dönüştü. 2-0 geride girdik soyunma odasına ama kenetlenip geri döndük.

G.SARAY’IN Brezilyalı sol beki Alex Telles, Kasımpaşa maçının ikinci yarısında ortaya koydukları ruhun sezon sonu kendilerini mutlu sona ulaştıracağını söyledi. Dün basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sambacı kalan maçların tamamına final olarak baktıklarını belirtirken şu açıklamaları yaptı:

‘İNİŞ-ÇIKIŞLAR OLABİLİYOR’

“SON haftalara girdiğiniz zaman 1-2 puan önde olmak takımları etkiler. Her maça final gibi bakıyoruz. Karabük için de aynı şeyi düşünüyoruz. Her takımın iniş çıkışları vardır. Kasımpaşa’da bunu yaşadık. Devre arasında G.Saray’ın daha farklı oynaması gerektiğini konuştuk. 2. yarıda da bunu başardık ve güzel bir galibiyet aldık.

‘9 FİNAL MAÇIMIZ VAR’

ÖNÜMÜZDE 9 tane final var ve şampiyonluk konuşmak için erken. Bize şampiyonluğu neyin getireceğini soruyorsanız bu kesinlikle Kasımpaşa maçındaki geri dönüştü. 2-0 geride girdik soyunma odasına ama kenetlenip geri döndük. O ruh bize şampiyonluk getirebilir.”

Haberin Devamı

‘Hamza Hoca güven aşıladı’

“HAMZA Hoca bizi olumlu anlamda motive ediyor. Onun gelişi G.Saray adına büyük bir adımdı. Futbolcu olarak buraya hizmet ettiği için kulübün ve taraftarın beklentisini çok iyi biliyor. Kulüpteki herkesi yakından tanıyor. Onun gelişi benim için de iyi oldu.

PRANDELLI zamanında pek fazla süre alamıyordum. Herkesin güveni yerine geldi, özellikle benim. Kötü oynadığımız maçlarda dahi kazanmayı bildik. Bu da takımdaki iyi havadan kaynaklanıyor.”
‘G.Saray’a gelmem Tanrı’nın lütfuydu’
“G.SARAY’A gelmem Tanrı’nın bana bir hediyesiydi. Kariyerimdeki yükseliş çabuk gerçekleşti. Juventude, Gremio ve G.Saray... Brezilya’daki oyuncuların 2 büyük hayâli vardır. Avrupa’ya gitmek ve Brezilya Milli Takımı’nda olmak.
Tanrı bana ilki için izin verdi, Avrupa’nın en büyük kulüplerinden birine geldim. Brezilya Milli Takımı da hayâllerimden biri. İleride Avrupa’da başka büyük takımlarda da oynayabilirim.”
‘Türk Milli Takımı için oynayabilirim’
“FATİH Terim ile tanışıp görüşmek isterdim. G.Saray camiası için bir idol, kazandığı başarılar ortada. Milli takımda oynama konusu içinse ‘hayır’ diyemem, hayatta her şey çabuk gelişiyor. Hayâlim Brezilya Milli Takımı’nda oynamak ama Türk Milli Takımı için defteri kapatamayız. Burada yaşıyorum ve insanlar çok sıcakkanlı. Yarının neler getireceğini bilemeyiz.”
‘Melo gibi idol olmak istiyorum’
“MELO bütün taraftarlarca sevilen örnek bir oyuncu. Onu kendime örnek alıyorum. Antrenmanlar ve maçlardaki hırsı son derece iyi. Umarım ben de günün birinde onun gibi idol olabilirim.”
“G.Saray taraftarını buraya gelmeden önce tanıyordum. Corinthians taraftarı Brezilya’da fanatik olarak bilinir. Ama burası çok daha farklı. G.Saray taraftarını dünyada zirveye koyarım.”

Haberin Devamı