Gazete Vatan Logo
Kayseri Spor "Milli Takım'a bir kerelik gitmedim"

"Milli Takım'a bir kerelik gitmedim"

Kayserisporlu futbolcu Deniz Türüç, A Milli Futbol Takımı'nda kalıcı olmak istediğini belirterek, "Milli Takım'a bir kerelik gitmedim. Orada uzun süreli, önemli bir oyuncu olmak istiyorum." dedi.

"Milli Takım'a bir kerelik gitmedim"

Süper Lig'de geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansla Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in dikkatini çekerek, 27 Mart 2017'de, Türkiye ile Moldova arasında oynanan ve milli takımın 3-1 kazandığı özel maçta ilk kez forma şansı bulan Kayserisporlu Deniz Türüç, Makedonya ve Kosova maçları için belirlenen aday kadroda da kendine yer bulmuştu.

Kosova ile 11 Haziran 2017'de yapılan maç öncesi ailevi nedenlerden dolayı Terim'den özel izin alarak kamptan ayrılarak Hollanda'ya giden milli oyuncu, Makedonya maçının kadrosunda ise yer almıştı.

Süper Lig'de formasını giydiği Kayserispor'un Erzurum'daki kampına katılan 24 yaşındaki futbolcu, istekli futbolu ve performansıyla Rumen teknik adam Marius Sumudica'nın yeni sezonda en önemli kozlarından biri olacak.

Sarı-kırmızılı futbolcu Deniz Türüç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'in tüm takımlar için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bu yıl takım olarak iyi şeyler yapacaklarına inandığını belirten Deniz, "Kayserispor'a bu yıl oldukça yetenekli oyuncular alındı. Geçen sene bazı sıkıntılar yaşadık. Bu sezon onu değiştirmek istedik. Yapılan transferler dolayısıyla yönetime teşekkür etmek lazım. Gerçekten güzel işler başarıp, takıma iyi oyuncular kazandırdılar. Bu sezon gerçekten daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

Haberin Devamı

Bu güne kadar iki kez milli olan Deniz Türüç, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e kendisine güvenip milli takıma çağırması dolayısıyla teşekkür etti.

Milli Takım'da uzun süreli kalmak istiyor

Milli futbolcu, ay-yıldızlı formayı giymek için her zaman hazır olduğunu aktararak, "Milli Takım'a bir kerelik gitmedim. Bunu daha önce de ifade etmiştim. Orada uzun süreli, önemli bir oyuncu olmak istiyorum. Fatih Hocama da teşekkür etmek gerekiyor. İki kez beni arka arkaya çağırdı. Demek ki bana güveniyor. Benim için öz güven çok önemli. Fatih Hocamla aram çok iyi. İkinci kez çağrıldığımda oğlum hasta olduğu için kamptan ayrılmak zorunda kaldım." değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

Deniz Türüç, sözlerini şöyle tamamladı:

"Önümüzdeki ay Milli Takım maçlarında olmayı düşünüyorum. O da bana bağlı. İyi bir performans gösterirsem orada olurum. Fatih Hocam çok dürüst biri. Türk futbolcuların hepsinin hedefi takımda kalıcı olmaktır. Ben bunu iki kere arka arkaya başardım. İnşallah bundan sonra daha fazla çağrılırım."